Ervaringen

Hieronder verschillende video’s en ervaringen van deelnemers aan de Open Coffee Haren. Leuk om zo een beetje beeld te krijgen wie er komt, waarom ze komen en hoe de bijeenkomsten ervaren worden.

Gerda Brandts
Gerda Brandts
2022-09-16
Gisteren ben ik sinds lange tijd weer naar de Open Coffee Haren geweest. Locatie: de Blankehoeve in Noordlaren. 'Netwerken' was het thema en dat hebben we gedaan. Met z'n allen rond de 'stamtafel'. Mooi om te horen waar iedereen zich mee bezighoudt en bijzonder om te zien hoe aan deze tafel weer een nieuw netwerk ontstond. Of ik nog 'netwerkplannen' heb, was de vraag. Jazeker, weer regelmatig deze inspirerende en energiegevende bijeenkomst bezoeken. Een aanrader! Gerda Brandts Levensgemak
E.T. Jelsema
E.T. Jelsema
2022-09-16
De bijeenkomsten zijn altijd erg gezellig, nuttig en leerzaam. Verder heb ik ook al een aantal leuke nieuwe contacten opgedaan. Echt een aanrader!!
N R
N R
2022-09-15
Waardevolle netwerkbijeenkomst in Noordlaren bijgewoond vanmorgen. Kennisgemaakt met mede-ondernemers en ik heb al een paar afspraken in de planning staan. Leuke groep in een mooie omgeving. De bijeenkomsten zijn vrijblijvend, maar omdat niets 'moet' ben ik eerder geneigd de volgende keer weer te komen.

Wil jij ook een review achterlaten? Dat kan via de link Google Review Open Coffee Haren. Bij voorbaat dank.

Ellie Jelsema van Elliessolutions
Cyril Krol van Yard IT
Joyce Boerkoel – Relatiebemiddeling Individuo
Josefien de Vos – Empower Coach
Adrie Kiwiet-Thoma – A3 Media
Janinne Kraaima – Insieme
Martjo Dijkeme – The Career Lighthouse
Gerda Brandts – Levensgemak
Ramona Snell – Flexsave uitzendbureau
Oscar Tanis – UniPartners
Jildau Sybersma – JJS Support

Mare Kiers – marekiers.nl: “Afgelopen donderdag was ik voor het eerst bij Open Coffee Haren. De groep ondernemers is toegankelijk en Margreet stimuleert op een laagdrempelige manier interessante gesprekken over moeilijke onderwerpen.”

Mirjam van Lienen – mivali.nl/
Jessica Zwart – jessicazwart.nl/

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial