Partners

Open Coffee Haren heeft een aantal partners die zich inzetten om de bijeenkomsten tot een succes te maken.

  Margreet Uildriks | DaaromM!

  Organisator

  Toen ik mij ging oriënteren om voor mezelf te beginnen ben ik geattendeerd op het Open Coffee systeem. Ik ben inmiddels bij een aantal Open Coffee bijeenkomsten geweest en ik ben er erg enthousiast over. Het is een laagdrempelige manier om mensen en bedrijven te leren kennen. Ik zie en hoor werkzaamheden waar ik anders nooit mee in aanraking gekomen zou zijn. Erg interessant. DaaromM! ondersteunt Midden- en Kleinbedrijf en PR, Marketing en Organisatie zaken. Waarom? Omdat ik in de branche vaak opmerkingen hoor als “Eigenlijk moet mijn website ge-update worden. Eigenlijk willen we wel een Open Dag organiseren. Ik hoor van alles over Online Adverteren, maar is dat ook wat voor mij?” En nog veel meer van dat soort vragen. Daarom is er DaaromM! DaaromM Margreet

   Theo van Mal | De Jong van Mal

   Organisator

   Als ik aan Open Coffee Haren denk, denk ik aan woorden als: verbinding, laagdrempelig, netwerken. Dit zijn ook woorden die bij mij als persoon passen.Juist deze zaken maken dat het voor mij een leuk en interessant concept is. Maar niet alleen voor mij. Iedere bijeenkomst zie en praat ik met ondernemers die naar dezelfde zaken op zoek zijn: het uitwisselen van ideeën en op een laagdrempelige manier het podium vinden om contacten te leggen. Geïnspireerd en vol nieuwe ideeën weggaan, wat een mooi concept is dat.

   DeJongVanMal ondersteunt u bij al úw geldzaken. Vanuit het concept van  het zoeken van verbinding met de klant en het centraal stellen van de klant, voelen wij het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om iedereen te helpen bij zijn geldzaken. Juist die maatschappelijke verantwoordelijkheid maakt ook dat wij partner van Open Coffee Haren zijn geworden.

   De Jong Van Mal

    Angelique van der Zwaan en Kiek Busquet | De Blankehoeve

    Locatie

    Als waard van de Blankehoeve weten we als geen ander dat netwerkbijeenkomsten de verbindende factor zijn tussen de verschillende ondernemers. Iedereen heeft namelijk dezelfde ambitie en passie, immers dat drijft je tot zelfstandigheid. Ondernemen is echter ook vaak eenzaam en vol met ups en downs. Je leuke en minder leuke ervaringen delen met gelijkgestemden geeft weer energie.
    De Open Coffee Haren stimuleert en verbind daarin de ondernemers uit de regio. Als Blankehoeve zijn wij trots dat wij daar als locatie een klein steentje aan mogen bijdragen.

    De Blankehoeve

     Arnold Bergsma | Webfactor

     Domein & hosting

     Als ondernemer en inwoner van Haren ben ik graag betrokken bij initiatieven die ondernemerschap en lokale economie bevorderen. Ik ben een aantal jaren bestuurslid van Ondernemend Haren geweest en nu kandidaat raadslid. Ik ben als sponsor van deze website graag bereid mee te werken aan versterking van de lokale economie.

     WebFactor is een full-service internetbureau. Ontwerpen, bouwen van websites, webapplicaties en maatsoftware. Gebruikersgemak, een eenvoudige beheersoplossing en overzichtelijke vormgeving staan hierbij centraal. Ook hosting en domeinregistratie behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

     Webfactor logo website Open Coffee Haren transparant

      Gerrit van Arik | Drukkerij G. van Ark

      Drukwerk

      Nieuwsgierig naar Open Coffee Haren, nog geen ervaring met het concept. Voor dit initiatief wilden we graag een bijdrage leveren door drukwerk te verzorgen zoals de entreebonnen en de rolbanner.

      Drukkerij G. van Ark is een “One-Stop-Shopping” bedrijf. Één adres, één aanspreekpunt en een compleet product. Daarin ligt onze kracht. Druk- en/of printwerk in zwart/wit of in kleur, in een kleine of grote oplage, van geboortekaart tot een full-colour brochure, wij staan voor u paraat.

       

      Drukkerij Gerrit van Ark

       

       Linda Goes | Ondernemend Haren

       Secretaris Ondernemend Haren

       Ondernemend Haren meent het initiatief, Open Coffee Haren, te moeten steunen omdat we graag willen dat ondernemers en ondernemende mensen een platform hebben om elkaar te ontmoeten. Désirée heeft dat met OCHaren gerealiseerd. Deze netwerkactiviteit is een aanvulling op onze gestructureerde netwerkbijeenkomsten welke voor onze leden georganiseerd worden.

       Ondernemend Haren is de ondernemersvereniging in Haren, en heeft als doel om door het organiseren van activiteiten, het dorp Haren zo aantrekkelijk mogelijk te maken, voor zowel publiek als ondernemers. Niet alleen winkeliers, ook bedrijven in de dienstverlening, groothandel en industrie worden nauw betrokken bij Ondernemend Haren.

       Ondernemend Haren

        Désirée Boerema | iDeesonline

        Initiatiefneemster

        In Arnhem kennis gemaakt met het Open Coffee concept en dit maakte me erg enthousiast. Eenmaal terug in Haren – vanuit mijn passies voor online communicatie, ondernemen en netwerken – het initiatief genomen om Open Coffee Haren op te zetten. Met veel plezier organiseer ik en communiceer ik over Open Coffee Haren.

        Vanuit mijn bedrijf iDees online geef ik strategisch advies en support op gebied van social media. Hierbij kunt u denken aan online social media advies en inspiratie via de Social Media Community, Social Media Boost sessies voor strategie of trainingen én begeleid ik bedrijven naar een eigen Social Media Flow.

        iDees online 2017

        Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial