Partners

Open Coffee Haren heeft een aantal partners die zich inzetten om de bijeenkomsten tot een succes te maken.

  Margreet Uildriks | DaaromM!

  Organisator

  Toen ik mij ging oriënteren om voor mezelf te beginnen ben ik geattendeerd op het Open Coffee systeem. Ik ben inmiddels bij een aantal Open Coffee bijeenkomsten geweest en ik ben er erg enthousiast over. Het is een laagdrempelige manier om mensen en bedrijven te leren kennen. Ik zie en hoor werkzaamheden waar ik anders nooit mee in aanraking gekomen zou zijn. Erg interessant. DaaromM! ondersteunt Midden- en Kleinbedrijf en PR, Marketing en Organisatie zaken. Waarom? Omdat ik in de branche vaak opmerkingen hoor als “Eigenlijk moet mijn website ge-update worden. Eigenlijk willen we wel een Open Dag organiseren. Ik hoor van alles over Online Adverteren, maar is dat ook wat voor mij?” En nog veel meer van dat soort vragen. Daarom is er DaaromM! DaaromM Margreet

   Theo van Mal | De Jong van Mal

   Organisator

   Als ik aan Open Coffee Haren denk, denk ik aan woorden als: verbinding, laagdrempelig, netwerken. Dit zijn ook woorden die bij mij als persoon passen.Juist deze zaken maken dat het voor mij een leuk en interessant concept is. Maar niet alleen voor mij. Iedere bijeenkomst zie en praat ik met ondernemers die naar dezelfde zaken op zoek zijn: het uitwisselen van ideeën en op een laagdrempelige manier het podium vinden om contacten te leggen. Geïnspireerd en vol nieuwe ideeën weggaan, wat een mooi concept is dat.

   DeJongVanMal ondersteunt u bij al úw geldzaken. Vanuit het concept van  het zoeken van verbinding met de klant en het centraal stellen van de klant, voelen wij het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om iedereen te helpen bij zijn geldzaken. Juist die maatschappelijke verantwoordelijkheid maakt ook dat wij partner van Open Coffee Haren zijn geworden.

   De Jong Van Mal

    Astrid Krol | ZieZo Zichtbaar

    Social media

    Verbinding, gelijkwaardigheid en creativiteit zijn belangrijke kernwaarden voor mij. Netwerken is daarom iets wat ik als enorm waardevol zie als mens en natuurlijk voor mijn onderneming. Ik help met mijn bedrijf de 40 plus vrouwelijke onderneemster met online zichtbaar worden d.m.v. de juiste content. Ik help met doelbepaling, strategie, bedenken en creëren van content. Ik ben de content vriendin die iedere drukbezette 40 plus onderneemster wil hebben. Ik heb een grote voorkeur voor het maken van video content en ben ervan overtuigd dat hier de toekomst ligt. Daarom heb ik mijzelf gespecialiseerd in Youtube.
    Contentmarketing is queen. Ik geloof dat als je weet wie je klant is en voor jezelf en de waarde die je levert met je bedrijf gaat staan, jij geen bakken vol advertentiegeld hoeft te stoppen in je online zichtbaarheid.
    Het is een kwestie van weten wat je moet posten voor wie en het ook de tijd te gunnen. Blijf consistent met je content en je boodschap en lever waarde. De rest gaat vanzelf 😉.  Online zichtbaar worden kost tijd. Het is een reis waarin je jezelf gaat ontwikkelen, skills gaat aanleren en veel nieuwe online tools gaat ontdekken.
    Ik vind het superleuk om de content vriendin van open Coffee te zijn en ontmoet je graag!
    Creatieve groet Astrid

     Angelique van der Zwaan en Kiek Busquet | De Blankehoeve

     Locatie

     Als waard van de Blankehoeve weten we als geen ander dat netwerkbijeenkomsten de verbindende factor zijn tussen de verschillende ondernemers. Iedereen heeft namelijk dezelfde ambitie en passie, immers dat drijft je tot zelfstandigheid. Ondernemen is echter ook vaak eenzaam en vol met ups en downs. Je leuke en minder leuke ervaringen delen met gelijkgestemden geeft weer energie.
     De Open Coffee Haren stimuleert en verbind daarin de ondernemers uit de regio. Als Blankehoeve zijn wij trots dat wij daar als locatie een klein steentje aan mogen bijdragen.

     De Blankehoeve

      Arnold Bergsma | Webfactor

      Domein & hosting

      Als ondernemer en inwoner van Haren ben ik graag betrokken bij initiatieven die ondernemerschap en lokale economie bevorderen. Ik ben een aantal jaren bestuurslid van Ondernemend Haren geweest en nu kandidaat raadslid. Ik ben als sponsor van deze website graag bereid mee te werken aan versterking van de lokale economie.

      WebFactor is een full-service internetbureau. Ontwerpen, bouwen van websites, webapplicaties en maatsoftware. Gebruikersgemak, een eenvoudige beheersoplossing en overzichtelijke vormgeving staan hierbij centraal. Ook hosting en domeinregistratie behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

      Webfactor logo website Open Coffee Haren transparant

       Gerrit van Arik | Drukkerij G. van Ark

       Drukwerk

       Nieuwsgierig naar Open Coffee Haren, nog geen ervaring met het concept. Voor dit initiatief wilden we graag een bijdrage leveren door drukwerk te verzorgen zoals de entreebonnen en de rolbanner.

       Drukkerij G. van Ark is een “One-Stop-Shopping” bedrijf. Één adres, één aanspreekpunt en een compleet product. Daarin ligt onze kracht. Druk- en/of printwerk in zwart/wit of in kleur, in een kleine of grote oplage, van geboortekaart tot een full-colour brochure, wij staan voor u paraat.

        

       Drukkerij Gerrit van Ark

        

        Linda Goes | Ondernemend Haren

        Secretaris Ondernemend Haren

        Ondernemend Haren meent het initiatief, Open Coffee Haren, te moeten steunen omdat we graag willen dat ondernemers en ondernemende mensen een platform hebben om elkaar te ontmoeten. Désirée heeft dat met OCHaren gerealiseerd. Deze netwerkactiviteit is een aanvulling op onze gestructureerde netwerkbijeenkomsten welke voor onze leden georganiseerd worden.

        Ondernemend Haren is de ondernemersvereniging in Haren, en heeft als doel om door het organiseren van activiteiten, het dorp Haren zo aantrekkelijk mogelijk te maken, voor zowel publiek als ondernemers. Niet alleen winkeliers, ook bedrijven in de dienstverlening, groothandel en industrie worden nauw betrokken bij Ondernemend Haren.

        Ondernemend Haren

         Désirée Boerema

         Initiatiefneemster

         In Arnhem kennis gemaakt met het Open Coffee concept en dit maakte me erg enthousiast. Eenmaal terug in Haren – vanuit mijn passies voor online communicatie, ondernemen en netwerken – het initiatief genomen om Open Coffee Haren op te zetten. Met veel plezier organiseer ik en communiceer ik over Open Coffee Haren.

         Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial