Open Coffee Haren

Open Coffee Haren is een informele netwerkochtend voor ondernemers en ondernemende mensen. Gezellig met elkaar netwerken onder het genot van een kop koffie of thee. 

Elke derde donderdag van de maand wordt van 09.30 tot 11.30 uur de Open Coffee georganiseerd bij De Blankehoeve. Van 10.00 tot 10.15 uur is er een korte presentatie of interactieve sessie. De opkomst is gemiddeld 25 deelnemers, waarbij elke maand weer diverse deelnemers voor het eerst aanwezig zijn. In- en uitloop is flexibel, kom en ga wanneer het jou uitkomt. Kosten bedragen € 6,00 inclusief koffie/thee. Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende bijeenkomst gepland is.

Bij de bijeenkomst is ook altijd een visitekaartjespot. Deze heeft 2 functies.

  1. Er wordt een foto gemaakt van alles visitekaartjes, deze foto wordt gedeeld op de besloten facebookpagina van Open Coffee Haren. Wil jij lid worden van deze groep? Stuur dan een bericht naar info@opencoffeeharen.nl of een privébericht via onze openbare facebookpagina OpenCoffeeHaren
  2. Uit de visitekaartjes pot wordt één kaartje getrokken. Deze persoon mag ‘Op de Zeepkist‘ zijn/ haar verhaal vertellen. Dit delen we op onze website en social media. Daarnaast heeft deze persoon de keus om de volgende bijeenkomst te pitchen.

Tijdens de bijeenkomsten worden foto’s gemaakt die we gebruiken op onze website en social media. Indien een deelnemer niet op de foto wil, kan hij/ zij dat doorgeven aan de organisatie en/of de fotograaf.

Volg ons via social media