Elise Pragt | PragtPlaatjes

Elise Pragt – PragtPlaatjes Fotografie

"Kinderdroom… Op mijn tiende had ik al een fototoestel en probeerde ik originele foto’s te maken van dingen die ik op straat tegen kwam of in de natuur......

"Kinderdroom…
Op mijn tiende had ik al een fototoestel en probeerde ik originele foto’s te maken van dingen die ik op straat tegen kwam of in de natuur. Ik las boeken over fotografie die ik onder mijn bed bewaarde. Op de omslag van één fotoboek stond een balletdanseres en dat vond ik zo betoverend… ik had een droom: danseres of fotografe worden! Beide dromen zijn uitgekomen..

Na mijn danscarrière, zo stond ik o.a. in de West Side Story van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, startte ik als dtp-er/vormgever bij diverse reclamebureaus in de Randstad. Hier heb ik mijn kennis wat betreft vormgeving en marketing verder kunnen uitbouwen.
Op latere leeftijd ben ik mijn interesse in fotografie verder gaan ontwikkelen en ben ik de fotoacademie in Groningen gaan volgen.

Uiteindelijk heb ik mij gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, denk hierbij aan websitefotografie, profielfoto’s en portretten.

TIP: “De uitstraling van je foto-materiaal moet even goed zijn als je werk”.

Stel er wordt over jou geschreven in de krant of b.v. in een vakblad of magazine. Je wilt goed voor de dag komen maar oeps… je hebt alleen wat leuke vakantiefoto’s liggen die eigenlijk helemaal niet geschikt zijn voor zo’n publicatie.
Als vak expert wil je geloofwaardig overkomen, zorg dus voor goed beeldmateriaal want je krijgt nooit een tweede kans voor die belangrijke eerste indruk.

Voor jou als ondernemer zijn pakkende foto's onmisbaar voor je business. Zonder goede foto’s ben je niet zichtbaar en kloppen klanten ook niet bij je aan. Ik maak beelden die echt iets over jou vertellen, die in één oogopslag laten zien wie je bent, wat je te bieden hebt en waar je voor staat… jouw verhaal!"

Stelmaker 23 | 9321 KG Peize