15 december Online community’s zijn hot

Op 15 december is de volgende Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

desiree-boerema-idees-onlineOpen Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Désirée Boerema, van iDeesonline.nl en heeft als titel: “Online community’s zijn hot”.

Desiree: “Er is meer behoefte om krachten te bundelen, er wordt vaker kennis en ervaring gedeeld zonder wat terug te verwachten, mensen hechten waarde aan privacy en niet alles hoeft vindbaar voor Google te zijn. Tijd voor Open Coffee Haren om hier ook mee aan de slag te gaan. Deze maand presenteren we de nieuwe community-groep, waar je géén sociale media voor nodig hebt.”

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter.

Tot 15 december 2016

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
Armeedesign
DaaromM!
iDees online

 

 

Comments are closed.