Inspiratie netwerkevenement: voor en door ondernemers

Het Inspiratie Netwerkevenement: voor en door ondernemers vindt plaats op donderdag 17 januari 2019. Een dagevenement waarbij het draait om het delen van kennis en ervaring, nieuwe contacten opdoen, verdiepen en elkaar versterken. 

Over

Open Coffee Haren organiseert in januari 2019 een inspiratie netwerkevenement voor én door ondernemers. Al 5 jaar is er maandelijks een Open Coffee Haren netwerkochtend, dit wordt groots gevierd met een mooi dagevenement met alle ingrediënten die je van Open Coffee Haren gewend bent.

De dag is gevuld met inspirerende (interactieve) presentaties, workshops, een netwerklunch, inspiratiesessies, netwerkborrel en meer! Je wordt volop geïnspireerd om meer uit je bedrijf te halen en elkaar te versterken. Aan het eind van de dag ga jij 100% enthousiast naar huis omdat je waardevolle contacten hebt opgedaan, nieuwe ideeën hebt voor je eigen bedrijf en zin hebt om er mee aan de slag te gaan.

Voor wie?

Het evenement is openbaar en wordt georganiseerd voor ondernemers en ondernemende enthousiastelingen, net als de bijeenkomsten. Om deel te nemen aan dit evenement is dus geen lidmaatschap nodig en je hoeft ook niet eerder op een bijeenkomst geweest te zijn.

Er komen mensen die bijna een eigen bedrijf gaan starten of al jaren ondernemen. Er komen zzp-ers en ondernemers die een klein team in dienst hebben. Zowel mensen uit de omgeving Haren als daarbuiten.  Als jij ondernemend of ondernemer bent én je hebt zin om volop geïnspireerd te worden, dan ben je van harte welkom. Wel goed om te weten dat je je vooraf aan dient te melden (zie hieronder).

Presentatie en thema’s

De dag wordt gepresenteerd door Margreet Uildriks en Désirée Boerema. Zij presenteren en begeleiden ook enkele onderdelen, net als tijdens de bijeenkomsten. Daarnaast zijn er verschillende ondernemers die hun kennis en ervaring delen om jou te inspireren. Dit gebeurt in verschillende interactieve vormen, zodat het geen algemene praat is maar ieder voor zich er waardevolle inzichten uit kan halen. We gaan dus lekker met elkaar aan de slag 🙂 . Scroll verder naar beneden voor de sprekers & onderwerpen.

Thema’s voor deze dag:

  • Inspireren: kennis en ervaring delen.
  • Verbinden: ontmoeten en bruggen bouwen.
  • Verdiepen: jezelf als ondernemer & je bedrijf.
  • Weggeven: waar kun jij een ander mee verblijden?
  • Samen: is het leuker, sta je sterker en kom je verder.

Programma

Hieronder het programma van het Inspiratie Netwerkevenement 2019. De inloop is, net als bij de bijeenkomsten, vanaf 09.30 uur. Kom lekker op tijd zodat je er om 10 uur bij kan zijn bij de Opening. Daarna volgen er zo’n vier inspiratiesessies door en voor ondernemers waarover je kunt napraten tijdens de netwerklunch. Vervolgens zijn er weer meerdere inspiratiesessies met aansluitend een netwerkborrel.

09:30 uur Inloop
10:00 uur Opening
10:30 – 12.30 uur Inspiratiesessies
12:30 – 14:-00 uur Netwerklunch
14:00 – 16.00 uur Inspiratiesessies
16:00 – 18:00 uur Netwerkborrel
Hele dag Verrassingselementen

Sprekers en onderwerpen

Doen wat jij het liefste doet – Agnes Kruys

Agnes KruysAls je start met ondernemen is vaak het idee dat je doet wat je het liefste doet én je een bepaalde vrijheid hebt in hoe je het aanpakt en wanneer je werkt. Maar voor je het weet ben je druk met allemaal zaken waar je helemaal niet zo vrolijk van wordt. Samen met Agnes Kruys van VA-Agnes maken we de balans op, zodat jij inderdaad bezig kunt met dat wat jij het liefste doet.

Digitale veiligheid – Arnold Bergsma

Arnold BergsmaMet de nieuwe wetten rondom de AVG is er al heel wat rep en roer geweest in ondernemersland. De meeste ondernemers hebben er wel wat over meegekregen en zijn tot actie over gegaan. Maar maak je borst maar nat, want er staat nog veel meer aan te komen. Arnold Bergsma van Webfactor praat ons bij over de onveiligheid van mobiel en web.

 

Gevonden worden door je klanten – Margreet Uildriks

Margreet UildriksHoe beter jij vindbaar bent, hoe groter de kans dat jouw klant jou in het vizier krijgt en contact met je opneemt. Maar waar zoekt je potentiële klant eigenlijk op? En komt jouw website dan ook bij de zoekresultaten? Margreet Uildriks van DaaromM! demonstreert aan de hand van een live voorbeeld hoe dit werkt en geeft tips hoe jij je vindbaarheid kan vergroten.


Social Media: offline én online – Desiree Boerema

Desiree BoeremaWe willen allemaal meer volgers, likes en reacties op social media zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar? Hoe haal je meer uit je social media? Een belangrijke tip hierbij is het combineren van offline en online. Désirée van iDeesonline geeft tips over hoe je dit kan aanpakken.


Laat je social media foto maken – Elise Pragt

Natuurlijk! Er is ook tijd voor een fotomomentje. Even laten weten dat je bij het Inspiratie Netwerkevenement bent en het naar je zin hebt. Leuk om te delen op LinkedIn, Facebook, Instagram of Whatsapp. Alles staat klaar zodat Elise Pragt, van Pragtplaatjes, een stralende foto van jou en/of met je netwerkbuddy kan maken. FLITS!


Profit First en meer grip op je geld – David Muntinga

David MuntingaElke ondernemer kent het vast, nog een factuur die je moet betalen terwijl je daar eigenlijk geen rekening mee had gehouden. Het natuurlijke gedrag van een mens is namelijk om het geld wat er op je bankrekening staat uit te geven. Maar daarbij worden andere (veel belangrijkere) dingen vaak vergeten. Want staat er wel geld klaar voor je eigen salaris? En kan je straks de belastingen wel betalen? Ik laat ondernemers graag zien wat ze hieraan kunnen doen, en natuurlijk ook door mijn eigen verhaal en ervaringen te delen!

Speeddaten voor ondernemers

speeddatenKorte krachtige netwerkgesprekken. In enkele minuten maak je kennis, vertel je kort aan elkaar wie je bent en wat je doet. Is er een match? Dan wissel je kaartjes uit zodat je op een later moment verder kan kletsen. Vervolgens stap jij bij de volgende aan tafel. In rap tempo ontmoet je veel inspirerende ondernemers.

Durf te vragen

We hebben allemaal wel iets waar we wat hulp of advies bij kunnen gebruiken. Op deze bijeenkomst zijn verschillende mensen met ieder hun eigen kennis, vaardigheden en netwerk en daardoor wellicht het antwoord op je vraag. Daarom maken we gebruik van dit moment en legt iedereen een vraag op tafel, zodat wij allen met antwoorden. En tips naar huis gaan.

Over de streep

Laten we elkaar beter leren kennen. Kijken welke thema’s er spelen. We denken vaak dat we alleen zijn, maar er zijn veel meer mensen die hetzelfde ervaren. Met over de streep maken we dat inzichtelijk. Tegelijkertijd kun je ook direct meekijken waar andere ondernemers hulp bij kunnen gebruiken. Leuk om elkaar daarna aan te spreken en je kennis en ervaringen te delen.

Start van het ondernemersjaar 2019

We gaan kijken waar we komend jaar op gaan focussen in onze bedrijven. Hiervoor blikken we o.a. even terug om te kijken naar wat we afgelopen jaar gedaan hebben. Wat staat er bij jou in het nieuwe jaar in de planning? Nieuwe diensten, samenwerkingen, netwerken? Leuk om met elkaar te delen en elkaar mee te inspireren.

Aanmelden

Meld je aan voor het Inspiratie Netwerkevenement: voor en door ondernemers, op 17 januari 2019 op onze vaste locatie De Tiehof in Onnen. Op deze dag verwachten we zo’n 80 deelnemers die enthousiast zijn om te inspireren én geïnspireerd te worden.

Een entreekaart kost €40,- per deelnemer. Weet jij nu al dat je er bij wilt zijn? Meld je dan z.s.m. aan. De eerste 25 deelnemers kunnen gebruik maken van de vroege-vogel-actie. Je krijgt dan 5 euro korting = €35,-.

Ons streven is om vooraf alle entreekaarten te verkopen. Mocht dit niet het geval zijn dan is het mogelijk om de kaarten op de dag zelf bij de kassa te kopen. De prijs voor deze kaarten komt neer op € 45,-.

Wil je erbij zijn? Leuk! Je kunt je via onderstaande button aanmelden.

Ja! Ik wil me aanmelden!

Open Coffee Haren is een netwerkbijeenkomst dat elke maand georganiseerd wordt door ondernemers en voor ondernemers. Samen hebben ze de krachten, ieder vanuit zijn of haar vakgebied, gebundeld om zo samen met de deelnemers de bijeenkomsten tot een succes te maken. Zowel voor de bijeenkomsten als voor het evenement worden alle inkomsten gebruikt voor de communicatie, organisatie, presentatie, locatie e.d.

Contact

Voor vragen en/of meer informatie kun je contact opnemen met:

info@opencoffeeharen.nl

Désirée Boerema
06-43456343

Margreet Uildriks
06-12779563

Comments are closed.