Aletta Armee geeft de fotocamera door aan Elise Pragt

Aletta heeft al heel wat edities de foto’s verzorgd voor Open Coffee Haren. Super leuk! Vanaf deze maand heeft zij de fotocamera doorgegeven aan Elise Pragt.

De rode draad in Elise haar leven is vormgeving en emotie; op haar 10de jaar al gek van fotografie en haar eerste fototoestel maar eerst als jazz-dansdocente en professioneel danseres begonnen en later belandde ze bij reclamebureaus en hield ze zich bezig met de vormgeving en opmaak van drukwerk. Echter wilde ze toch graag iets met fotografie gaan doen. Nadat ze de Fotoacademie in Groningen had gevolgd, is ze in 2010 van start gegaan met PragtPlaatjes.

Elise: “Doordat ik vele Coffee Clubs bezocht leerde ik hoe te pitchen maar ook leerde ik vele tips en tricks van andere ondernemers. Daarom vind ik het erg leuk om mijn steentje bij te dragen aan de Open Coffee Haren, deze club is erg actief en doet er alles aan om ondernemers te informeren, te stimuleren en te activeren!”

Elise heeft zich gespecialiseerd in websitefotografie, portretten/profielfoto’s en reportages. Denk aan een goede profielfoto en op maat gemaakte websitefoto’s van je dienst of product. Ze vindt het leuk om op een commerciële manier met je mee te denken hoe jouw zichtbaarheid vergroot kan worden met unieke en professionele foto’s.

Elise: “Elk bedrijf is uniek. Daarom breng ik eerst in kaart wie de ondernemer is, wat je uit wil stralen en bespreken we wat jouw drijfveren zijn. Op deze manier kunnen we gericht te werk gaan zodat jouw boodschap sterk en persoonlijk overgebracht wordt. Ook de tekst en de foto’s moeten op elkaar aansluiten en elkaar versterken. De bezoeker moet geraakt worden door het beeldmateriaal, dáár zit de kracht van fotografie!”

Hierbij een paar voorbeelden. Klik op de foto om een vergroting van de foto te bekijken.

Elise Pragtplaatsjes Fotografie Elise Pragtplaatsjes Fotografie Elise Pragtplaatsjes Fotografie Elise Pragtplaatsjes Fotografie Elise Pragtplaatsjes Fotografie

 

 

 

 

Mocht je vragen hebben of nieuwsgierig zijn geworden naar haar werk, kijk dan eens op haar Facebookpagina Pragtplaatjes. Kijk voor meer informatie over Elise op de partnerpagina.

 

Comments are closed.