Computeranimaties in het bedrijfsleven

De presentatie op donderdag 16 maart stond in het teken van (computer)animaties. Op welke manieren wordt dit toegepast in het leven en hoe specifiek in het bedrijfsleven. Alexander Otto van Bigpixel vertelde over Animaties in het bedrijfsleven – laat je klant binnen 1 minuut weten waar hij/ zij aan toe is.

Zoals het past bij zijn vak vertelde hij aan de hand van sprekende beelden. Het effect was merkbaar in de zaal. Er was verbazing te proeven over de mogelijkheden, het effect van animaties, virtual reality, de opkomende augmented reality en het feit dat dit bedrijf ‘gewoon’ in Haren zit. Te zien aan de diverse deelnemers die nog even met Alexander wilden praten is blijkbaar de toepasbaarheid van de animatietechniek voor velen ook duidelijk geworden.

Alexander: “Het geven van de presentatie dwong mij om eens heel goed te kijken naar wat we nu precies aan het doen zijn en waarom. Dat was eigenlijk een onverwachts goede bijkomstigheid. Na mijn presentatie, kreeg ik erg leuke reacties uit verschillende hoeken.”

Was je er niet bij? De presentatie is via Facebook-livestream uitgezonden. De herhaling kun je hieronder bekijken.

Bekijk de foto’s gemaakt door Aletta Armee:

netwerkbijeenkomst_haren14 netwerkbijeenkomst_haren16

 

Comments are closed.