De Vrije Adviseur – succesvol adviseren

Een geslaagde eerste bijeenkomst op de nieuwe locatie De Tiehof in Onnen. Veel enthousiaste reacties over het mooie uitzicht, de laagdrempeligheid van de bijeenkomst(en) en de goede gesprekken. Arjan Yspeert, de Vrije Adviseur, had de eer de ‘presentatie’spits af te bijten. Hij vertelde met passie hoe jij als ondernemer kunt zorgen voor een continue stroom aan inkomsten. “Stop met denken in opdracht versus uurtje-factuurtje maar denk in oplossingen versus projecten en abonnementen.”

Meeste MKB bedrijven zitten niet te wachten op uurtje-factuurtje, het is niet overzichtelijk (want hoeveel uur is iemand ermee bezig?) en kan veel schommelingen geven in de uitgaven. Maar nog belangrijker is daarmee ‘het probleem’ ook opgelost? Dit is te ondervangen door afspraken te maken op project- of abonnementbasis. De opdracht is om het probleem op te lossen ongeacht het aantal uren dat iemand ermee bezig is. De klant weet waar hij aan toe is en jij als ondernemer weet ook waar jij aan toe bent in je geldstroom.

Arjan: “Afgelopen donderdag mocht ik over mijn ervaringen als vrije adviseur vertellen bij Open Coffee Haren in de Tiehof in Onnen. Wat een leuke en laagdrempelige zakenclub is dat! Niet alleen was het achteraf nuttig en gezellig netwerken, ook wat betreft organisatie én publiciteit, ben je bij Margreet en Desiree in zeer goede handen! Graag tot ziens, Arjan Yspeert.”

Was je er niet bij? De presentatie is via Facebook-livestream uitgezonden. De herhaling kun je hieronder bekijken.

NIEUW! Community-groep van Open Coffee Haren
Sinds kort hebben we een nieuwe community voor Open Coffee Haren. Meld je aan en krijg een (gratis) persoonlijk account in onze community. Hier kun je:

  • bekijken wie er lid is (en wie je zou willen ontmoeten);
  • uitnodigingen voor de bijeenkomsten ontvangen;
  • verslagen lezen, foto’s en video’s van de presentaties bekijken;
  • inzien wie er naar de bijeenkomst komt en wie er geweest is;
  • kennis en ervaring delen in de vorm van een Kennisblog;
  • vragen stellen en tips delen;
  • diensten en aanbiedingen aanbieden.

Om je aan te melden bij de community -groep heb je geen social media profiel nodig.

 

Foto’s: Aletta Armee 

opencoffeeharen1

Comments are closed.