Désirée Boerema | iDees online

 

Open Coffee Haren heeft een zevental partners die zich inzetten om Open Coffee Haren tot een succes te maken.

Desiree Boerema iDees online Open Coffee Haren

Desiree Boerema

Initiatiefneemster

In Arnhem kennis gemaakt met het Open Coffee concept en dit maakte me erg enthousiast. Eenmaal terug in Haren, vanuit mijn passies voor organiseren, communiceren en netwerken, het initiatief genomen om Open Coffee Haren op te zetten. Met veel plezier organiseer ik en communiceer ik over Open Coffee Haren.

Vanuit mijn bedrijf iDees online geef ik advies en ondersteuning op het gebied van social media. Hierbij kunt u denken aan social media advies, het ontwikkelen van een social media plan, het vormgeven en beheren van profielen en het geven van sociale mediatrainingen.

iDees online

logo idees transprant groot

Social Media
 

Comments are closed.