Dit had Gonny totaal niet verwacht

Gonny Setz-Rodenburg, van Bedrijf SETZ Automatisering BV was in september voor het eerst bij de Open Coffee Haren. Het was totaal niet wat ze verwacht had. Hieronder schrijft ze over haar ervaring. 

Gonny: “Al een tijdje had ik in mijn hoofd om eens naar de Open Coffee te komen. Nu was ik in de gelegenheid om erbij te zijn, dus besloot ik te gaan. Ik twijfelde nogal, omdat ik dacht dat het een bijeenkomst was met een aantal leden van Ondernemend Haren (waar ik lid van ben) om met elkaar even een kop koffie te drinken. Maar dat bleek niet het geval.”

“Het was een informele netwerkbijeenkomst waar ook veel ondernemers komen die niet in Haren ondernemen. Daarnaast was er een interessante presentatie. Nu denk ik er dus over om vaker te gaan. Er waren nog heel wat mensen waarmee ik nog geen kennis heb gemaakt en het lijkt me leuk om ook hun eens te spreken. De Open Coffee bijeenkomst is een mooie manier om op een informele manier je zakelijke netwerk te vergroten. Dus wil je daarin investeren, dan zou ik zeker eens langskomen.”

Lijkt het je ook leuk om langs te komen? Bekijk in de agenda wanneer de eerstvolgende bijeenkomst is en wie er dit keer gaat presenteren. Om deel te kunnen nemen hoef je niet lid te zijn en je niet aan te melden als je wil komen. Het is een Open Netwerkclub: je kunt komen en gaan wanneer je wilt en betaalt geen lidmaatschap. We hebben een online community waar we zowel voor- als achteraf online kunnen netwerken. Aanmelden kan hier.

Volg ons via social media

 

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial