Duurzaam vakmanschap. Kwalitatief schilderwerk

De winter staat voor de deur. Maar dat weerhoudt Johan Troelstra van Paintwork & More er niet van om zijn vak, schilderen uit te oefenen. Het verslag, inclusief video van de presentatie én de mooie foto’s van Aletta staan online. 

Johan Troelstra, van Paintwork & More, is meer dan een schilder, zoals bleek uit zijn presentatie “Wat is duurzaam vakmanschap, kwalitatief schilderwerk”.  In zijn presentatie vertelde hoe hij met zijn vakmanschap verschil kan uitmaken in duurzaamheid (van zowel het schilderwerk als m.b.t. het milieu).

Aan de hand van praktijkvoorbeelden liet Johan zien hoe schilderwerk en decoratieve wanden een ruimte kunnen “maken”. Niet zomaar voor een lik verf gaan, maar kijken vanuit een totaalconcept van de ruimte. Hij vertelde hoe belangrijk kleurgebruik kan zijn voor je humeur maar ook je productiviteit als werknemer. Maar behalve dat hij weet waar hij het over heeft, kwam ook zijn liefde voor zijn vak naar voren.

Tot slot meldde hij dat hij dit jaar 20 jaar in het vak zit en daarom 20% korting geeft op binnenschilderwerk (vraag naar de voorwaarden)

Johan: “Ik kom geregeld bij Open Coffee Haren en heb daar leuke contacten opgedaan en interessante presentaties bijgewoond. Het leek me ook leuk om een keer over mijn vak te komen vertellen. Best spannend om een pakkend verhaal te presenteren wat voor iedereen interessant is en waar ze wat aan hebben. Ik hoop dat dat met mijn verhaal gelukt is. Na afloop van de presentatie kreeg ik leuke reacties.”

Was je er niet bij? De presentatie is via Facebook-livestream uitgezonden. De herhaling kun je hieronder bekijken.

Weet jij een leuke presentatie of een onderwerp waar je graag iets over wilt horen? Laat het ons weten.

 

Foto’s: Aletta Armee

opencoffeeharen00001 opencoffeeharen00002 opencoffeeharen00003 opencoffeeharen00004 opencoffeeharen00005 opencoffeeharen00017 opencoffeeharen00006 opencoffeeharen00007 opencoffeeharen00008 opencoffeeharen00009 opencoffeeharen00010 opencoffeeharen00011 opencoffeeharen00012 opencoffeeharen00013 opencoffeeharen00014 opencoffeeharen00016

Comments are closed.