Een waardevolle pot

De netwerkbijeenkomst van donderdag 16 mei ging over de waarde van netwerken.

Netwerkbijeenkomsten

Welke verwachtingen heb jij van een netwerkbijeenkomst? Hoe kan jij een bijdrage geven aan de invulling van zo’n bijeenkomst? Wat is de waarde van zo’n bijeenkomst?

Bovenstaande zijn vragen die bij ons allen leven. En steeds is er iets in ons (de deelnemers) wat het nut van een netwerkbijeenkomst ziet, steeds is er iets wat ons hier weer brengt.

In dat kader hebben de deelnemers allemaal een dienst of product opgeschreven om weg te geven. Deze gingen in de pot, waardoor er een #waardevolle_pot ontstond. Vervolgens haalden de deelnemers 1 briefje uit de pot en zochten elkaar op. Op deze manier kreeg een ieder wat en gaf wat weg en volgden er waardevolle gesprekken.

Nieuwe partner Open Coffee Haren

Tevens is bij deze bijeenkomst een nieuwe partner van Open Coffee Haren kort voorgesteld, Jildau Sybesma van JJs Support. Zij gaat de social media vanaf heden op zich nemen. De volgende bijeenkomst stelt zij zich voor.

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de pagina Ervaringen en luister de diverse verhalen.

Foto’s door Elise Pragt

Comments are closed.