Welke eerste indruk laat jij achter?

Donderdag 17 september staat het netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren in het teken van Personal branding, imago, uitstraling en identiteit.

Mirjam van Lienen van MiVaLi Advies is te gast en samen met haar gaan we het hebben over jouw bedrijf, over hoe jouw imago, uitstraling en identiteit je communicatie met je klant beïnvloedt.

Weet jij hoe jij op een ander overkomt, klopt dit ook met wie je bent en met hoe je wilt overkomen? Zo niet wat kun je er dan aan doen?

Ben je benieuwd of heb je gewoon zin om te komen en te praten met andere ondernemers? Je bent van harte welkom. Donderdag 17 september 9.30 uur bij De Blankehoeve. Aanmelding is verplicht, zodat we zicht hebben op het aantal personen die komen en kunnen meewerken aan eventueel contactonderzoek.

Aanmelding is tevens opgave. Indien de zaal vol is en er geen plek meer voor je lijkt te zijn, informeren wij jou . Als je onverhoopt toch niet kunt komen, verzoeken wij je vriendelijk om dit door te geven (info@opencoffeeharen.nl), zodat we wellicht een ander met de plek van dienst kunnen zijn.

De Blankehoeve heeft meerdere ruimtes en een terras waar we gebruik van kunnen maken om zo de 1,5 meter regel te waarborgen. Tevens zijn desinfectiemiddelen e.d. aanwezig. Zoals overal hebben wij hier ook de regels:

  • Heb je milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts? Sla dan deze bijeenkomst over. We zien je graag een andere keer, wanneer je deze klachten niet meer hebt.
  • Moet je hoesten of niezen, doe dat dan in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Normaal gesproken geschiedt de betaling middels contant geld. In deze situatie vinden we dat minder gepast. Onze voorkeur gaat er naar uit om jou een Tikkie te sturen, indien je dat niet wilt gelieve dan gepast geld (€ 5) mee te nemen.

Comments are closed.