FIRST (BUSINESS)DATES – ZAKELIJK SPEEDDATEN – CANCELLED

In verband met de oplopende besmettingen en het dringende thuiswerkadvies hebben wij besloten deze netwerkbijeenkomst op donderdag 18 novembe niet door te laten gaan.

YES, het is zakelijk speeddate tijd! Dit stond op de planning in maart 2020, maar toen kwam corona. We vinden het hoogtijd om weer eens zakelijk te speeddaten. Kortom Let’s date.

Ben jij een leuke ondernemende man/vrouw of en doe jij wat jij graag doet? Dan nodigen wij jou uit voor een inspirerende date! 

Op 18 november ben je van harte welkom om te komen speeddaten bij Open Coffee Haren. Speeddaten voor ondernemers om elkaar zo beter te leren kennen en te ontdekken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet rollen er mooie samenwerkingen en/of ideeën uit.

En het leuke aan deze vorm van daten is: het is een open relatie, je mag ook met anderen zakelijk daten!

P.S. vind jij netwerken eng, maar wil je het wel proberen? Dan is dit de ideale gelegenheid om te proberen. Het is erg laagdrempelig en je kunt geen fouten maken. Oftewel een mooie gelegenheid om je meer te ervaren in het netwerken.

Speeddate tips

Voor degenen die willen, enkele tips:

  • Blijf jezelf
  • Bedenk van te voren wat jij van een andere ondernemer zou willen weten.
  • Vervolgens bedenk jij antwoorden op diezelfde vragen. Want grote kans dat dat wat jij van een ander wilt weten, dat zij dat ook van jou willen weten.
  • Probeer niet alles te vertellen (dat kan niet qua tijd, maar onthoudt men ook niet). Vertel de kern van wat je doet, wie je bent.
  • Nogmaals blijf jezelf – zaken doen is namelijk meer dan goede producten/ diensten en prijs, het is ook een kwestie van elkaar gunnen, een klik hebben.
  • Wees oprecht geïnteresseerd in de ander.

Heb jij er ook zin in? Dan zien we je donderdagochtend 18 november naar Open Coffee Haren, De Blankehoeve in Noordlaren. De inloop is vanaf 9.30 uur.

Behalve deze interactieve sessie er uiteraard ook de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een kopje koffie/ thee. De inloop is vanaf 9.30 uur, de officiële start om 10.00 uur. De bijeenkomst is om 11.30 uur afgelopen, maar u bent van harte welkom om langer te blijven en de lunch bij De Blankehoeve te nuttigen.

NB. Conform de regelgeving dien je een geldige QR-code c.q. bewijs van vaccinatie/ negatieve test/ herstel van corona te hebben bij betreden van horeca-gelegenheden. Zo ook bij De Blankehoeve waar de Open Coffee Haren bijeenkomsten plaatsvinden.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via onze social media kanalen en/ of meld je aan voor nieuwsbrief.

Comments are closed.