Fit ondernemen, dat doe je zo!

De eerste Open Coffee Haren van 2016 is een feit! Het Hortuscafé bleek uitermate geschikt voor onze netwerkbijeenkomst. Onder het genot van koffie en een gebakje – iDees online vierde haar 3-jarige jubileum – kon er prettig genetwerkt worden. Janita Baron schoot deze dag haar eerste plaatjes. We kijken terug op een fijne bijeenkomst. 

Frits de Jong van Fit20 en presenteerde: “Fit worden en blijven met 20 minuten training per week.”. Dit onderwerp bleek op het juiste moment gepresenteerd te worden. Na drie weken schijnen de goede voornemens alweer wat weg te zakken. Maar met Fit20 zie je zomaar weer mogelijkheden om er toch weer mee aan de slag te gaan. Want in 20 minuten per week training fit worden, dat willen we toch allemaal wel? Bij zijn manier van trainen spreek je alle vier de spiervezels aan door heel kort maar heel intensief te trainen. Gewoon even tussen de werkzaamheden door, in je dagelijkse kleding. Te mooi om waar te zijn? Daar komen we maar op één manier achter; zelf proberen!

Frits: “Vanochtend een prachtige gelegenheid gekregen om fit20 Haren te presenteren tijdens de OpenCoffee Haren in de nieuwe mooie locatie in de Hortus. Goede vragen en enthousiaste reacties. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een gratis kennismakingstraining. Dank jullie wel!”

De nieuwe locatie is goed ontvangen. We hebben veel enthousiaste berichten en reacties gekregen. Ook de Hortus is enthousiast over de eerste bijeenkomst. Klaas: “Het bestuur en de bedrijfsleiding van de Hortus heeft een zeer positieve ervaring opgedaan met de eerste Open Coffee in het Hortuscafé.” Janita Baron fotografeerde deze bijeenkomst voor het eerst bij onze bijeenkomst. Haar reactie: “Ik ben erg enthousiast over het concept Open Coffee. De open en positieve sfeer voelden als een warm welkom.”

De volgende bijeenkomst is op donderdag 18 februari 2016. Gerrit van Ark presenteert tijdens deze bijeenkomst “Printen met variabele data”.

Open Coffee Haren online

     Volg @OpenCoffeeHaren via Twitter en Twitter mee met #OCHaren
     Like de Facebookpagina van Open Coffee Haren en ontvang informatie, foto’s en reminders.
     Word lid van de LinkedIn-groep, doe mee aan het ‘Rondje voorstellen’ en bekijk wie van plan is om te komen.
     Volg de LinkedIn-pagina en ontvang de nieuwsberichten en reminders op uw startpagina.

Foto’s van de netwerkbijeenkomst:

Fotograaf: Janita Baron

Open Coffee Haren-4Open Coffee Haren-27Open Coffee Haren-25Open Coffee Haren-24Open Coffee Haren-20Open Coffee Haren-19Open Coffee Haren-23Open Coffee Haren-18Open Coffee Haren-17Open Coffee Haren-16Open Coffee Haren-14Open Coffee Haren-12Open Coffee Haren-10Open Coffee Haren-9Open Coffee Haren-8Open Coffee Haren-6

 

Comments are closed.