Geweldige opkomst eerste Open Coffee Haren

Maar liefst 67 deelnemers op de eerste Open Coffee in Haren. Wat een geweldige opkomst! En wat hebben we veel positieve reacties gekregen over het initiatief, de locatie, de sfeer en de diversiteit aan deelnemers. Bedankt hiervoor.

Voor half tien waren er al zo’n vijftien vroege vogels binnen en rond half tien stond er zelfs een rij voor het aanmelden en betalen. Om tien uur waren de meeste deelnemers binnen en werd er een korte presentatie gegeven. Desiree Boerema, initiatiefneemster van Open Coffee Haren, nam het woord en heette iedereen hartelijk welkom.

Vervolgens stelden alle partners van Open Coffee Haren zichzelf en hun bedrijf voor en vertelden wat voor bijdrage ze leveren aan dit initiatief. Mocht u de presentatie gemist en hebben en nieuwsgierig zijn naar de partners dan kunt u naar de partnerpagina op deze website gaan.

De ochtend werd gevuld met enthousiaste deelnemers, bijzondere ontmoetingen, goede gesprekken, delen van visitekaartjes, maken van 1-op-1-afspraken en uiteraard vele kopjes koffie/thee. Dat is precies het concept van een Open Coffee: op een informele manier ontmoeten, kennis & ervaring delen en verbinden.

We nodigen u graag uit voor de volgende Open Coffee Haren op 20 februari 2014, zelfde tijd, zelfde locatie. Neem ook gerust iemand mee om kennis te maken met het concept van Open Coffee Haren.

     Volg @OpenCoffeeHaren via Twitter en Twitter mee met #OCHaren
     Like de Facebookpagina van Open Coffee Haren en ontvang informatie, foto’s en reminders.
     Word lid van de LinkedIn-groep, doe mee aan het ‘Rondje voorstellen’ en bekijk wie van plan is om te komen.

 

Een paar reacties via Twitter:

@By23april: @OpenCoffeeHaren Goeie bijeenkomst! Ik heb net al een afspraak gemaakt met iemand die ik ontmoette vanochtend! We komen zeker nog es.

@Siertr: @OpenCoffeeHare leuk initiatief door @iDeesonline. Goede opkomst. Leuke gesprekken bij de netwerkbijeenkomst.

@DeNatuurtuin: @OpenCoffeeHaren mooie bijeenkomst leuke gesprekken en nieuwe contacten en dat in een halfuur. 🙂

@marjanbachman: @OpenCoffeeHaren goede opkomst, geanimeerde gesprekken. Compliment voor dit initiatief. Ook voor de #Mellenshorst trouwens!

@GeefKleur: Geslaagde bijeenkomst, mooie gesprekken, zeker voor herhaling vatbaar! @OpenCoffeeHaren

 

Foto’s van de netwerkbijeenkomst:

Fotograaf: Bob de Vries

Open Coffee Haren Jaap Boerema Open Coffee Haren iDees online Open Coffee Haren iDees online Desiree Boerema Open Coffee Haren De Mellenshorst Open Coffee Haren David Christiaan Open Coffee Haren Bob de Vries Open Coffee Haren foto Bob de Vries Open Coffee Haren iDeesonline Open Coffee Haren Januari 2014 Open Coffee Haren Drukkerij G van Ark

 

Comments are closed.