Google Analytics: leer je websitebezoekers kennen

Donderdag 20 juli presenteerde ‘onze eigen’ Margreet Uildriks van DaaromM! over Google Analytics. Ze nam ons mee in de belangrijkste onderdelen van Google Analytics, zodat je de online klant nog beter kan bedienen.

Google Analytics, veel ondernemers hebben er van gehoord. Je kunt hiermee statistieken inzien van je website. Maar wat kun je eigenlijk allemaal voor informatie eruit halen? Nou dat gaat ver, bleek uit Margreet haar presentatie. Zo kun je o.a. achterhalen waar je webbezoekers vandaan komen, hoeveel pagina’s ze bekijken, waar ze je website verlaten en ga zo maar door. Interessante materie waar je, als je de gegevens even goed analyseert, hele waardevolle informatie uit kan halen.

Margreet

“Bij de voorbereiding vond ik het lastig om in te schatten hoe diep ik op de materie in moest gaan. Wat weet men al, wat wil men weten. Wat kan ik duidelijk maken in ca. 10 minuten, zodat men er wat aan heeft? Uit de reacties op te maken is me dat gelukt. Het was erg leuk om te doen en ook fijn om op die manier mijn passie voor mijn werk en bedrijf te kunnen tonen en zo met mensen in gesprek te komen. Kortom een geslaagde ochtend!”

Bijeenkomst september

Volgende maand is er i.v.m. de zomervakantie GEEN bijeenkomst. We zien je graag weer op 21 september bij de volgende Open Coffee Haren. Wil je Open Coffee Haren graag online volgen? Meld je aan voor de community. Dé plek om online te netwerken met leden van de Open Coffee. Meld je aan en krijg een (gratis) persoonlijk account in onze community. Welkom.

Fotoverslag

Bekijk de foto’s gemaakt door gastfotografe Elise Pragt:

 

Comments are closed.