Grip op afleiding op het werk

Donderdag 18 mei maakte Marleen Koning  van Organiek op het werk ons bewust van afleidingsgedrag tijdens het werk en gaf ons tips en trics om hiermee om te gaan.

Na uitleg over de verschillende soorten afleidingen, hoe ons brein daarin werkt en welke technieken je kunt gebruiken of oefenen, was er een interactieve sessie. Hierbij gaf ze stellingen waarbij de deelnemers bij JA of NEE konden gaan staan en vroeg hen waarom dat zo was. Diverse interessante (en herkenbare) onderwerpen kwamen aan bod.

Marleen: “De groep kwam aan het eind van mijn presentatie lekker in beweging door het beantwoorden van drie prikkelende stellingen. Door deze interactie rond het kiezen voor het  bordje “ja” of “nee” was het leuk om ervaringen te delen en uit te wisselen. Tijdens het netwerken ben ik met een aantal mensen nog wat dieper op het onderwerp ingegaan. Hoe werkt het voor jou in de praktijk. Wat gaat goed en minder goed op dit moment.”

Behalve 1 op 1 begeleiding geeft Organiek op het werk ook interactieve workshops over bijvoorbeeld:

  1. Energie in balans voor meer vitaliteit, energie en werkplezier.
  2. Digitaal organiseren en dataveiligheid : Hoe kan ik bewust werken aan het beveiligen van mijn bedrijf en inspelen op de nieuwe Europese wetgeving die vanaf mei 2018 van kracht wordt?

(Voor meer informatie organiekophetwerk@gmail.com)

Was je er niet bij? De presentatie is via Facebook-livestream uitgezonden (door een technisch mankement helaas niet helemaal tot het einde. Excuus hiervoor). De herhaling kun je hieronder bekijken.

Bekijk de foto’s gemaakt door Aletta Armee:

Comments are closed.