Heb jij ondernemersplannen voor 2018?

We zijn 2018 begonnen met een enthousiaste bijeenkomst met veel nieuwe gezichten én een extra traktatie. Het thema was “Wat is jouw ondernemersplan voor 2018?” Immers vaak kijken we rond december en januari terug op het vorige jaar en hebben we plannen/ voornemens voor het nieuwe jaar. Als ondernemer en persoon is het ook goed om hier over na te denken en zo je koers te bepalen. Kortom om een passend thema voor het tijd van het jaar.

Eerst werd er 1 op 1 gesproken over hoe 2017 verlopen is op de gebieden, gezondheid, relatie, werk en financiën (in combinatie met je werkzaamheden). Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt? Wat waren hoogtepunten? Wat waren leermomenten? Vervolgens gingen de vragen over de plannen voor 2018? Wat wil je bereiken? Wat wil je belangrijk maken? Wat ga je anders aanpakken? Wat heb je daarvoor nodig? Wie kan je daarbij helpen?

Dit leverde meer dan voldoende gespreksstof op tussen de verschillende deelnemers met leuke een interessante gesprekken c.q. afspraken. Daarbij had de bijeenkomst een feestelijk tintje door het eerste lustrum (5-jarig jubileum) van iDeesonline. Om dit te vieren trakteerde ze de deelnemers onder andere op heerlijke brownies en blondies, versierd met een 5, gemaakt door Daphne Grunstra – de huisbakker van Open Coffee Haren.

“Met deze eerste ontmoeting van verschillende zzp’ers tijdens de Open Coffee heb ik ervaren hoe leuk en ontspannen netwerken kan zijn. De sfeer was heel fijn. Daarnaast werden we ook aan het denken gezet door de presentatie van Desiree en haar suggesties om met gerichte onderwerpen met elkaar in gesprek te gaan over de koers die we als zzp’ers in 2018 willen gaan. Een aanrader voor mensen die serieus en ontspannen in gesprek willen gaan met enthousiaste ondernemers om zo hun netwerk te vergroten en hun eigen visie en handelen onder de loep te nemen.” – Jasna Joosten van Stiefgoed Haren

 

Van offline netwerken naar online netwerken

Middels de online community kun je ook online verder netwerken.  Heb je nog geen inlog, meld je gratis aan voor de Open Coffee Haren groep binnen de www.socialmediacommunity.nl.

Foto’s door Elise Pragt

Comments are closed.