Het belang van boekhouding voor je bedrijf (groot en klein)

In de eerste week na de schoolvakanties vond de augustuseditie van Open Coffee Haren plaats. Veel nieuwe ondernemende mensen waren aanwezig op deze heerlijke zomerochtend. Het presentatiethema ging over boekhouden, dit is immers een onderdeel van de administratie van elk bedrijf, zowel groot als klein. 

Carlo Ensing, van Carlo Ensing Administratie gaf de presentatie met als titel: “Boekhouden noodzakelijke last of basis van je succesvolle bedrijfsvoering”. In zijn presentatie kwamen zaken aan de orde als wat is boekhouden en wat is administratie, online boekhouden en de toekomst van boekhouden.

Carlo: “Ik heb de Open Coffee Club Haren verteld over het belang van de boekhouding voor je bedrijf. Ook voor eenmanszaken, zzp-ers en kleine bedrijven is het zinvol om te sturen op je cijfers. Boekhouden is namelijk niet alleen terugkijken en alles bij je boekhouder neerleggen. Boekhouden is óók vooruitkijken en inspelen op de ontwikkelingen binnen en buiten je bedrijf.”

In zijn blog Open Coffee Haren 20 augustus kunt u meer lezen over dit onderwerp en zijn ervaring

Open Coffee Haren

Presenteren bij Open Coffee Haren?
Zou je ook graag een presentatie willen verzorgen? Zo kun je je inschrijven. ​Als je gaat presenteren bij Open Coffee Haren, dan wij adviseren wij om ook je eigen netwerk te activeren. Hand-out aanvragen met tips om je eigen netwerk aan te maken.

Open Coffee Haren online

     Volg @OpenCoffeeHaren via Twitter en Twitter mee met #OCHaren
     Like de Facebookpagina van Open Coffee Haren en ontvang informatie, foto’s en reminders.
     Word lid van de LinkedIn-groep, doe mee aan het ‘Rondje voorstellen’ en bekijk wie van plan is om te komen.
     Volg de LinkedIn-pagina en ontvang de nieuwsberichten en reminders op uw startpagina.

Foto’s van de netwerkbijeenkomst:

Fotograaf: Petra Ottens (Peetz Fotografie)

Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren

Comments are closed.