Het is nog lang geen kerstmis

De zomervakantie is nog maar net begonnen en wij beginnen alweer over kerst! Het klinkt misschien een beetje vroeg, maar toch is dit de tijd voor ondernemers om hier al over na te denken. Want voordat je het weet is het alweer zover en kom je in tijdsnood om bijvoorbeeld relatiegeschenken e.d. te regelen.

Vragen die ondernemers zich dienen te stellen zijn: Doe jij iets voor je relaties met kerst, doe je iets voor je werknemers of collega’s? Hoe zit het met de bezetting van je kantoor/ het uitvoeren van de werkzaamheden? Enzovoort.

Op ludieke wijze gaan wij het over dit onderwerp hebben op de netwerkbijeenkomst van 20 augustus.

Ben je benieuwd of heb je gewoon zin om te komen en te praten met andere ondernemers? Je bent van harte welkom. Donderdag 20 augustus 9.30 uur bij De Blankehoeve. Aanmelding wordt gewaardeerd, zodat we zicht hebben op het aantal personen die komen.

De Blankehoeve heeft meerdere ruimtes en een terras waar we gebruik van kunnen maken om zo de 1,5 meter regel te waarborgen. Tevens zijn desinfectiemiddelen e.d. aanwezig. Zoals overal hebben wij hier ook de regels:

  • Heb je milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts? Sla dan deze bijeenkomst over. We zien je graag een andere keer, wanneer je deze klachten niet meer hebt.
  • Moet je hoesten of niezen, doe dat dan in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Normaal gesproken geschiedt de betaling middels contant geld. In deze situatie vinden we dat minder gepast. Onze voorkeur gaat er naar uit om jou een Tikkie te sturen, indien je dat niet wilt gelieve dan gepast geld (€ 5) mee te nemen.

Comments are closed.