Het kwaliteitenspel

Tijdens de bijeenkomst op donderdag 20 februari deden deelnemers van Open Coffee Haren het Kwaliteitenspel. Interessant is om te zien dat anderen soms andere kwaliteiten toekennen aan een persoon dan degene zelf. Blijkbaar worden we soms zelf een beetje blind voor onze eigen kwaliteiten. Mogelijk omdat wie die kwaliteit voor onszelf ondertussen als vanzelfsprekend zien.

Met deze hernieuwde kennis van zichzelf werd vervolgens enthousiast verder gepraat en genetwerkt.

Op de Zeepkist

Er is een nieuw onderdeel bij Open Coffee Haren. Op de Zeepkist. Dit is een opvolger van de Ondernemersestafette. Kirsten van der Weide van Kiwi tekst en media heeft de primeur. Haar verhaal zal binnenkort gedeeld worden op deze website en onze social media kanalen.

Gastfotograaf Johann van der Geest

Wegens vakantie van onze huisfotograaf Elise Pragt nam Johan van der Geest voor haar waar. @Johan hartelijk dank voor de mooie foto’s!

Deze tweede bijeenkomst op de nieuwe locatie (De Blankehoeve Noordlaren) was een geslaagde bijeenkomst met een goede opkomst en enthousiaste deelnemers.

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de pagina Ervaringen en luister naar de diverse verhalen.

Fotografie: Johann van der Geest

Comments are closed.