Hoe kun jij je diensten verbeteren of vernieuwen?

Of je nu starter bent of al een tijdje onderneemt. Het is goed om zo nu en dan eens te kijken naar je diensten. Hoe onderscheidend zijn je diensten? Hoe goed sluiten ze aan bij jouw klant? Passen ze ook echt helemaal bij hoe jij het liefste wil werken? Of is het misschien tijd voor het verbeteren of vernieuwen van je diensten? 

Vaak zijn we zo aan het werk in ons bedrijf dat we haast vergeten om ook aan ons bedrijf te werken. Het kan helpen om eens uit de ondernemersbubbel te stappen en vanuit een helikopterview naar je bedrijf te kijken. Wat bied je eigenlijk aan? Is dat vernieuwend genoeg voor deze tijd? Is het misschien nu het moment om ook online diensten aan te gaan bieden? Of zou het strategisch misschien veel handiger zijn om één dienst te schrappen en volop voor de andere twee te gaan?

Tijdens de bijeenkomst op 20 september gaan we het hebben over het aanscherpen en/of ontwikkelen van nieuwe diensten, zodat jij straks nog beter je klant ten dienste kan zijn.

Open Coffee Haren Community groep

Laat je in de communitygroep even weten dat je komt? Heb je nog geen account bij onze Communitygroep? Meld je hier dan even gratis aan.

Ben je ook te vinden op Facebook? We vinden het super leuk als je Open Coffee Haren daar ook volgt. Dat kan via:

 /OpenCoffeeHaren

Comments are closed.