Imago en beelden

Er was een goede opkomst op deze zonnige morgen in september. Diverse nieuwe gezichten en een uiteraard een aantal bekende. Een mooie mix voor netwerken. De bijeenkomst stond vooral in het teken van imago en beelden.

Margreet (DaaromM) heet iedereen weer van harte welkom en benoemt en bedankt de partners van Open Coffee bedankt, die het mede mogelijk maken dat de bijeenkomsten iedere keer weer georganiseerd kunnen worden.

Uitstraling – Personal branding – Identiteit

Mirjam van Lienen (van MiValLi advies) nam de deelnemers mee in de wereld van het imago. Hoe je onder andere met kleuren (aan de hand van de kleurenpsychologie) kunt neerzetten wat je wilt uitstralen. Wist je bijvoorbeeld dat jouw imago maar voor 7% door woorden wordt bepaald. Uitstraling en lichaamstaal daarentegen is voor 55% belangrijk bij wat je wilt laten zien. Mirjam laat ons enerzijds zien wat haar bedrijf doet, maar anderzijds ook welke kleuren welke uitstraling hebben.

Op de zeepkist pitch

Esther van der Linden (van Was getekend), die vorige maand geloot is, deed haar pitch “Op de zeepkist”. Zij nam ons mee in de wereld van beelddenkers. 80% Van de mensen denkt in beelden, het is ook heel natuurlijk omdat we bij onze geboorte immers in beelden denken, maar de woorden er later bij plaatsen. Esther is professioneel tekenaar, ze tekent live tijdens bijeenkomsten, maakt beeldend verslag en tekent animaties. Daarnaast tekent ze ook kaarten.

De gelukkige voor Op de Zeepkist deze maand online en naar keuze de pitch volgende maand is Annemarie de Vlas (van Invente). Ben je benieuwd naar haar verhaal hou dan deze website, categorie Op de Zeepkist, in de gaten en/of onze social media.

Netwerken

Uiteraard was er ook de gelegenheid voor netwerken. Er was genoeg stof tot praten. Het was ook leuk om te zien dat er weer veel nieuwe gezichten waren, maar toch ook veel oude bekenden. 

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de pagina Ervaringen en luister naar de diverse verhalen.

Fotografie: Elise Pragt van PragtPlaatjes

Comments are closed.