Jasna Joosten – Stiefgoed Haren

Ik ben Jasna Joosten. In mijn praktijk begeleid ik ouders en/of gezinnen die een samengesteld gezin vormen zodat zij meer in harmonie en rust met elkaar kunnen leven.

De vormen waarin zij leven zijn heel divers: sommigen wonen samen, anderen wonen gescheiden en willen (in de toekomst) gaan samenwonen, weer anderen zijn getrouwd. Bij het ene stel hebben beide eigen kinderen uit een eerdere relatie, soms heeft één van de twee kinderen en soms zijn
er kinderen uit een eerdere relatie en een kind van samen. Voor iedereen
is het weer anders.

Daarnaast begeleid ik ook ex-partners (individueel of samen) en kinderen.

Behalve Stiefgoed heb ik ook de praktijk Kindertherapie-Haren.

Waarom ben je met je eigen bedrijf begonnen?

Stiefgoed Haren werkt voor samengestelde gezinnen

Met Stiefgoed Haren ben ik gestart nadat ik uit eigen ervaring ontdekte hoe ingewikkeld het leven in een samengesteld gezin soms kan zijn en ook op welke manier het wel goed kan gaan. Dat gun ik alle mensen die binnen een samengesteld gezin leven.

X-Factor

Het bijzondere in de begeleiding bij Stiefgoed is dat je in mijn praktijk echt gaat ervaren, aan de hand van verschillende oefeningen, wat de reden is dat het niet werkt en ook wat er nodig is om de situatie te verbeteren. Door deze ervaring voelen mensen dat ze in staat zijn het anders te gaan doen, ze voelen zich minder machteloos. Dat krijg ik ook steeds terug van de mensen, ze begrijpen al na een paar sessies veel beter wat ze zelf kunnen doen om het thuis fijner te hebben.

Open Coffee

Om deze reden ben ik naar de Open Coffee gekomen

Margreet Uildriks vertelde mij van het bestaan van Open Coffee Haren. Aangezien ik vanuit het zuiden van het land verhuisd ben naar Haren had ik hier nog geen netwerk. Stiefgoed zit in het hele land, door de opening van mijn locatie in Haren nu dus ook in het Noorden. De reden dat ik naar Open Coffee ben gegaan is om mijn netwerk uit te breiden.

Dit heeft me positief verrast van de Open Coffee

Het is een hele ontspannen manier van netwerken. Daarnaast merkte ik dat de ondernemers die er komen uit verschillende hoeken uit het werkveld komen. Er is een mooie afwisseling van vrije momenten om met elkaar in gesprek te gaan én er wordt informatie gegeven aan de hand van presentaties.

Dit heeft de Open Coffee me opgeleverd

Mijn netwerk is uitgebreid, de stap om te netwerken is nu gemakkelijker door een succeservaring.

Netwerken

Deze inspirerende persoon(en) heb ik ontmoet

Op de open Coffee heb ik verschillende personen ontmoet. Ik noem er een
paar: verschillende mensen van Studiehulp waaronder Alex. Elise Pragt

van PragtPlaatjes.nl. Mariska Oostijen van der Kooi van MusicaRosa en
Ankemarije Wittens-Dam van Ankemarije Dam Design.

Wat me daarvan erg is bijgebleven is de persoonlijke insteek in hun werk.
Bij deze mensen vond ik het vooral heel mooi om te merken dat het bij
hen gaat om de persoonlijke benadering. Dat is precies wat volgens mij de
kracht is van de kleine ondernemer: echt de mens zien en daarop
afstemmen.

Door deze ontmoetingen heb ik opnieuw bevestigd gekregen wat de kracht
is van een kleine onderneming. Ik zal sneller mensen naar deze ondernemers doorsturen dan naar een groot bedrijf.

Ik geef het stokje door aan

Bij deze nomineer ik Alex van Studiehulp als inspirerende ondernemer omdat hij dan meer mensen op de hoogte kan brengen van hun persoonlijke aanpak.

https://www.stiefgoed.nl/locaties/haren/

Jasna Joosten Stiefgoed
Stiefgoed
Stiefgoed
Stiefgoed
Jasna Joosten

Comments are closed.