Jonge ondernemer sluit aan als partner

Na haar eerste keer aanwezig te zijn geweest bij de Open Coffee Haren was Alana Wijnsma al fan. Zelf ondervond ze in de praktijk het belang van netwerken. Zodoende wil zij graag anderen inspireren en motiveren om actief bezig te zijn met netwerken.

Alana: “Voor mij speelt netwerken een zeer belangrijke rol. Door een sterk netwerk te hebben kun je bouwen op anderen, maar ook de lasten van anderen wat uit handen nemen. Zo kun je samen elkaar naar een hoger niveau tillen. Uiteraard ben ik dan ook via mijn netwerk terecht gekomen bij de Open Coffee Haren. Wat inspirerend! Voor en achter de schermen draag ik maar al te graag mijn steentje bij”.

Naast haar werkzaamheden voor de Open Coffee Haren, ondersteunt Alana bedrijven op het gebied van online en offline communicatie. Dit vanuit haar bedrijf Your Voice Media. Bij haar staat centraal om het bedrijf zichzelf zo optimaal mogelijk te presenteren.

Alana: “Veel ondernemers verliezen uit het oog hoe belangrijk het is om jezelf op een bij jou passende wijze te presenteren aan de buitenwereld of hebben hier simpelweg (te weinig) tijd voor. Mijn doel is samen aan de slag te gaan om de communicatie naar een hoger niveau te tillen. Om net dat verschil te maken tussen en goed presterend en een optimaal presterend bedrijf.

Comments are closed.