Keuzestress

Als ondernemer sta je regelmatig voor keuzes. Welke keuzes maak jij? Waarom maak jij die keuze? Dit komt aan bod tijdens de interactieve sessie op de Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst van donderdagochtend 21 oktober.

Het thema keuzestress wordt vormgegeven in ‘over de streep’ vorm. Door vragen te stellen waar je JA of NEE op kunt antwoorden ga je ‘over de streep’ of blijf je staan. Niet alleen moet je zelf op dat moment een keuze maken maar de vragen gaan ook over het maken van de keuzes en het bewustwordingsproces ervan. Maar gelukkig ben jij niet de enige met keuzestress, de overige deelnemers zitten in het zelfde figuurlijke schuitje.

Lijkt het je interessant om mee te doen en wil je graag met andere ondernemende mensen in contact komen? Geef je dan op voor de bijeenkomst.

De inloop is vanaf 9.30 uur, de officiƫle start om 10.00 uur. De bijeenkomst is om 11.30 uur afgelopen, maar u bent van harte welkom om langer te blijven en de lunch bij De Blankehoeve te nuttigen.

NB. Conform de regelgeving dien je een geldige QR-code c.q. bewijs van vaccinatie/ negatieve test/ herstel van corona te hebben bij betreden van horeca-gelegenheden. Zo ook bij De Blankehoeve waar de Open Coffee Haren bijeenkomsten plaatsvinden.

Comments are closed.