Leden Open Coffee Haren werken allemaal in de cloud

Sinds april is er een nieuw element aan Open Coffee Haren toegevoegd; van 10.00 tot 10.10 uur geeft één van de leden een presentatie. Afgelopen keer beet Peter Stollenwerk de spits af met zijn presentatie over werken in de cloud. 

Vanuit Stollenwerk Consultancy geeft Peter ondersteuning bij ICT vraagstukken en hij voorkomt en lost ICT gerelateerde problemen op.  De link naar het werken in de cloud was dus snel gelegd.  Zijn doel was om in ‘gewone mensen taal’ met praktische voorbeelden uitleg te geven over het werken in de cloud en uitleg te geven over de voor- en nadelen ervan.

Peter: “Ik heb veel positieve reacties gekregen, dus ik denk dat ik aardig geslaagd ben om dit zo over te dragen. Ik vond het erg leuk om te doen.”. Hoewel zo’n 50% van de groep in eerste instantie aangaf nog niet te werken in de cloud, bleek achteraf dat iedereen gebruik maakt van één of meerdere cloud’s. Zo kwam al heel snel naar voren dat er nog heel veel onbekendheid is rondom dit onderwerp.

Er is heel positief gereageerd op de toevoeging van dit nieuwe element o.a. door Frouke van der Veen: “De presentatie is een leuke toevoeging. Ook vond ik het leuk dat er veel nieuwe gezichten waren en dat er zoveel verschillende mensen zijn.”. Zou je ook graag een presentatie willen verzorgen? Zo kunt u zich inschrijven.

We nodigen u graag uit voor de volgende Open Coffee Haren op 15 mei 2014, zelfde tijd, zelfde locatie. Neem ook gerust iemand mee om kennis te maken met het concept van Open Coffee Haren.

     Volg @OpenCoffeeHaren via Twitter en Twitter mee met #OCHaren
     Like de Facebookpagina van Open Coffee Haren en ontvang informatie, foto’s en reminders.
     Word lid van de LinkedIn-groep, doe mee aan het ‘Rondje voorstellen’ en bekijk wie van plan is om te komen.

 

Foto’s van de netwerkbijeenkomst:

Fotograaf: Bob de Vries

OCH-april2014-6 OCH-april2014-5 OCH-april2014-3 OCH-april2014-2 OCH-april2014-4 OCH-april2014-1

Comments are closed.