Lekker netwerken met Daphne Grunstra

Lekker bezig zijn met ontmoeten, delen en verbinden. Bij Open Coffee Haren krijgt ‘lekker’ wel een hele letterlijke betekenis. Vanaf november bakt Daphne lekkernijen voor bij de koffie. Zo hebben we deze maand kunnen genieten van heerlijke havermoutkoekjes. 

Daphne grunstraVoor Daphne Grunstra zijn lekker eten en groeien haar drijfveren. Sinds augustus 2012 verruilde zij samen met haar partner en twee dochters hun stek in Groningen voor de rust en de groene omgeving van Onnen. Ook startte zij dit jaar haar werkzaamheden als ZZP-er.

Daphne: “De Open Coffee Haren is een inspirerende omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Op een laagdrempelige manier kun je kennis en ervaring delen om elkaar te stimuleren om het beste uit jezelf te halen.”

Met haar bedrijf “Met je verhaal op stap” worden ondernemende ouders en hun kinderen gestimuleerd om lekker bezig te zijn en het beste uit zichzelf te halen. Daphne verzorgt inspiratiesessies en lekker attenties. Daarnaast deelt zij regelmatig updates over voeding en persoonlijke ontwikkeling. Dit in de vorm van nieuwsbrieven, lesmateriaal en artikelen, zie www.metjeverhaalopstap.nl

Vanaf deze maand zal Daphne met haar lekkernijen de smakelijke ondersteuning tijdens de Open Coffee bijeenkomsten verzorgen.

 

Comments are closed.