Locatie 2017 Open Coffee Haren: De Tiehof Onnen

Open Coffee gaat in Haren alweer zijn 4e bestaansjaar in. Vanaf januari 2017 vindt deze maandelijks plaats bij De Tiehof in Onnen.

Helene Molijn van De Tiehof ziet veel in het Open Coffee concept en wil graag de volgende gastlocatie hiervoor in de gemeente Haren zijn. De Tiehof is het dorpshuis in Onnen (Bakkerweg 4) met een heerlijk uitzicht op de Onnerpolder. Er zijn diverse zalen aanwezig geschikt voor grote en kleine groepen, voor onder andere feesten en vergaderingen. De Open Coffee bijeenkomsten vinden plaats in de zaal ’t Praethuys. De eerste bijeenkomst is donderdag 19 januari, 9.30 uur met om 10.00 uur een korte presentatie.

De Tiehof is de 4e gastlocatie van Open Coffee Haren. In 2014 zijn de bijeenkomsten begonnen in Buurthuis De Mellenshorst, na circa een jaar zijn de bijeenkomsten verplaatst naar de Zorgboerderij de Mikkelhorst. Vervolgens waren we afgelopen jaar te gast bij Hortus Botanicus en vanaf heden dus bij dorpshuis De Tiehof in Onnen.

“Wij zijn blij met deze nieuwe locatie en kijken uit naar de bijeenkomsten komend jaar in Onnen. Wij verwachten daar opnieuw veel deelnemers te ontmoeten en interessante presentatie bij te wonen.” Aldus de organisatie, Désirée Boerema en Margreet Uildriks.

Comments are closed.