NIEUWE LOCATIE Open Coffee Haren – Hortus Botanicus

Na meer dan een jaar met veel plezier en succes de bijeenkomsten georganiseerd bij De Zorgboerderij De Mikkelhorst, is de nieuwe locatie Open Coffee Haren in 2016, het Hortuscafé van Hortus Botanicus Haren.

Hortus Botanicus Haren is een groene locatie gelegen aan de Kerklaan in Haren met veel mogelijkheden. Behalve de bekende tuinen, kan men ook ruimtes huren voor vergaderingen, feesten als trouwlocatie en andere evenementen. Tevens is er in de entreehal een gezellig café waar men tijdens openingstijden – zonder betalen van entree – een kopje koffie kan drinken met wat lekkers erbij. Ook organiseren zij diverse kinderactiviteiten, educatieve projecten, vinden er concerten plaats en nog veel meer. De Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden plaats in het genoemde café. Kortom een locatie die goed past bij een initiatief als Open Coffee Haren.

Wij, als organisatie, hebben er zin in om op deze nieuwe schitterende locatie de bijeenkomsten te organiseren en vertrouwen erop dat de deelnemers er net zo enthousiast weer weggaan als het afgelopen jaar bij De Mikkelhorst.

Graag tot ziens op 21 januari bij de Hortus. Kijk voor overige data bij evenementen.

Comments are closed.