Natuurlijk effectief netwerken bij Open Coffee Haren

Deze maand netwerken in een groene omgeving bij de Open Coffee. De ruimte werd omgetoverd door de presentator van de dag en liet ons hiermee ervaren hoe het is en voelt om meer groen in je (werk)omgeving te hebben. 

Gerd van Helden, van De natuurtuin, presenteerde: “Effect van een groene werkomgeving”. In zijn presentatie ging hij in op de invloeden van groen (planten en kruiden) op de werkomgeving. Hij had grote fotoplaten en diverse planten/kruiden mee ter demonstratie. Met daarbij interessante voorbeelden over hoe je groen het kantoor binnen kunt halen op één vierkante meter en hoe dit je werk, gezondheid, motivatie, creativiteit en productiviteit kan beïnvloeden.

Gerd: “Ik heb met veel plezier gepresenteerd bij Open Coffee Haren. Na afloop heb ik leuke gesprekken gehad en ik verwacht zeker een aantal daarvan een keer als bezoeker bij De natuurtuin te mogen ontmoeten.”

Presenteren bij Open Coffee Haren?
Zou je ook graag een presentatie willen verzorgen? Zo kun je je inschrijven.
​Als je gaat presenteren bij Open Coffee Haren, dan wij adviseren wij om ook je eigen netwerk te activeren, net als iDees online gedaan heeft bij haar presentatie in April.​

Open Coffee Haren online

     Volg @OpenCoffeeHaren via Twitter en Twitter mee met #OCHaren
     Like de Facebookpagina van Open Coffee Haren en ontvang informatie, foto’s en reminders.
     Word lid van de LinkedIn-groep, doe mee aan het ‘Rondje voorstellen’ en bekijk wie van plan is om te komen.
     Volg de LinkedIn-pagina en ontvang de nieuwsberichten en reminders op uw startpagina.

Foto’s van de netwerkbijeenkomst:

Fotograaf: Claudia de Boer

Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren

Comments are closed.