Netwerk Noord op de zeepkist

Netwerk Noord logo

Korte bedrijfsomschrijving

Werkgelegenheid stimuleren in onze regio, opdrachten laten terechtkomen in ons netwerk.

Hoe ben je op het idee gekomen om je bedrijf te beginnen/ Waarom vind je het zo leuk om bij dit bedrijf te werken?

Arnold Bergsma heeft mij als het ware ontdekt. Hij organiseerde een netwerkbijeenkomst bij Supportersvereniging FC Groningen. Mijn enthousiasme en passie voor netwerken was hem opgevallen. Twee weken later stond ik samen met hem op een beurs waaruit een waardevolle samenwerking is ontstaan. 

Wat is je/ jullie X-factor? Wat heb jij/ hebben jullie wat een concollega niet heeft?

Onze x-factor is dat wij passievolle netwerkers zijn die graag anderen verbinden. Wij faciliteren en organiseren. Daarnaast spelen wij in op de behoefte van de ondernemer en ondernemende mensen. Doordat wij ‘anders denken’ zijn wij in staat om nieuwe creatieve ideeën uit te werken tot een dienst en/of product. Netwerk Noord werkt ook samen met andere netwerkorganisaties. Samen staan we sterk! 

Open Coffee Haren

Om deze reden ben ik naar de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren gekomen

Netwerk Noord was uitgenodigd om een pitch te geven over netwerken. Arnold Bergsma heeft het aanwezige publiek onder andere verteld dat netwerken ‘net werken’ is en dat het opbouwen van duurzame relaties belangrijker is dan opdrachten scoren.  

Dit heeft me positief verrast van Open Coffee Haren

Een warm netwerk met een diversiteit aan ondernemers.

Dit heeft Open Coffee Haren mij opgeleverd

Nieuwe ideeën en connecties.

Netwerken

Deze inspirerende perso(o)n(en) heb ik bij een netwerk ontmoet 

Netwerk Noord ontmoet dagelijks inspirerende ondernemers. In onze rubriek ‘Netwerk Noord ontmoet’ laten we je graag kennismaken met deze ondernemers.

Raad jij aan om naar netwerkbijeenkomsten te gaan? Zo ja waarom?

Netwerk Noord raadt dit uiteraard aan. Het vergroot je zichtbaarheid en mensen leren je kennen. Er zijn ontzettend veel netwerkbijeenkomsten. Wij raden mensen altijd aan om eerst te proeven en dan te bepalen waar je je op je gemak voelt. Dan blijft netwerken een feest.

Aanverwante links

Annatascha Udinga

Comments are closed.