Netwerken

Wat was het fijn om mensen weer live te kunnen spreken en zien na 3 maanden ‘coronapauze’! Alhoewel het wel heer raar voelde om geen hand te kunnen geven en afstand van elkaar te houden. Dit mocht echter de pret drukken.

Het onderwerp was heel toepasselijk: Netwerken. Arnold Bergsma vertelde over netwerken. Is netwerken, net werken? Wanneer netwerk je? Hoe netwerk je? Kom jij halen of ook brengen? En dat laatste is belangrijk. Wie kun je met elkaar verbinden, wat kun je voor een ander betekenen, wat kan een ander voor jou betekenen? Als jij een opdracht hebt, wie komen in aanmerking om dit te doen? Een vreemde? Iemand die je kent? Iemand die is aanbevolen door een ander? Doorgaans heeft een bekende een streepje voor. Je weet immers ‘wat voor vlees je in de kuip hebt’. Daarom is netwerken belangrijk, zeker voor lokale ondernemers.

Arnold is als eigenaar van Webfactor één van de initiatoren van NetwerkNoord. Netwerk Noord is evenals, Open Coffee, een open netwerk en organiseert regelmatig netwerk bijeenkomst in de vorm van bedrijfsbezoeken en kennissessies. Momenteel, gedwongen door corona, zijn er 2-wekelijks zoomsessies.

Op de Zeepkist

Sinds kort hebben we een nieuwe onderdeel bij Open Coffee Haren. Op de Zeepkist. Dit is een opvolger van de Ondernemersestafette. Het toeval wil dat het kaartje van Annatascha Udinga, medeorganisator van Netwerk Noord, hiervoor is getrokken. Haar verhaal zal binnenkort gedeeld worden op deze website en onze social media kanalen.

Vakantie

In juli vindt er vanwege vakantie, geen Open Coffee Haren netwerkbijeenkomst plaats. We ontmoeten jullie graag weer op donderdag 20 augustus.

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de pagina Ervaringen en luister naar de diverse verhalen.

Fotografie: Elise Pragt van PragtPlaatjes

Comments are closed.