Netwerkbijeenkomst: haal meer uit netwerken

We netwerken allemaal, maar waarom doen we het eigenlijk? Waarom vind je het belangrijk en maak je er tijd voor? Of zou je er misschien meer tijd voor willen maken? Tijdens de bijeenkomst van december gaan we elkaar even op scherp zetten wat betreft onze netwerkintenties. 

Na alle positieve reacties over vorige bijeenkomst, hebben we ook deze maand (21 december) een interactief element op 10.00 uur. Leuk! We hebben weer een leuke opdracht bedacht om elkaar beter te leren kennen én meer uit onszelf te halen wat betreft het netwerken.

Hou je inlog voor de community bij de hand

Ben je van plan om te komen?  Dan is het handig om de inlog voor de Open Coffee Haren Community-groep bij de hand hebt, die kunnen nog wel van pas komen ;-). Heb je nog geen community-account? Vraag deze dan gratis aan via deze aanmeldpagina. Kom je er niet uit met inloggen? Trek dan even bij ons aan de digitale bel via info@opencoffeeharen.nl. We zullen van 09.00 tot 09.30 uur ook voor je klaar zitten om je te helpen. Heb je dan nog geen account, ben je natuurlijk ook gewoon welkom.

In de community kun je 

  • bekijken wie er lid is (en wie je zou willen ontmoeten);
  • uitnodigingen voor de bijeenkomsten ontvangen;
  • verslagen lezen, foto’s en video’s van de presentaties bekijken;
  • inzien wie er naar de bijeenkomst komt en wie er geweest is;
  • kennis en ervaring delen in de vorm van een Kennisblog;
  • vragen stellen en tips delen;
  • diensten en aanbiedingen aanbieden.

Om je aan te melden bij de community -groep heb je geen social media profiel nodig.

Volg ons via social media

Ben je ook te vinden op Facebook en/of LinkedIn? We vinden het super leuk als je Open Coffee Haren daar ook volgt. Dat kan via:

 /OpenCoffeeHaren

Je nieuwsgierigheid gewekt? Je bent van harte welkom van 09.30 uur tot 11.30 uur in De tiehof in Onnen. Kosten: € 5 (incl. koffie/thee). Contant betalen bij de ingang. Tot online in de community en hopelijk zien we je in real life op 21 december in Onnen.

Comments are closed.