Netwerken, zoooo 2019!

2019 staat er aan te komen en daarmee ook het 5-jarig jubileum. Het is tijd om te kijken waar we met elkaar blij van worden, wat er beter kan en hoe we de bijeenkomsten in het nieuwe jaar gaan invullen. Tijdens de bijeenkomst van donderdag 15 november brainstormen we met elkaar en gaan in gesprek om zo samen tot inspirerende bijeenkomsten te komen.

Tijdens deze bijeenkomst heb je alle ruimte om mee te denken over de Open Coffee Haren bijeenkomsten. We horen graag over jouw inspirerende ontmoetingen, leuke ervaringen en succesverhalen. Én horen ook graag jullie ideeën voor volgend jaar. Jouw input is belangrijk. Want samen met jou maken we bijeenkomsten tot een succes.

PS. Nog niet bekend met Open Coffee Haren? Je kunt bij ons zonder aanmelden langskomen. Entree 5 euro. De bijeenkomst is bedoeld voor (bijna) ondernemers en ondernemende mensen. Voel je geroepen om ook langs te komen. 

Open Coffee Haren Community groep

Laat je in de communitygroep even weten dat je komt? Heb je nog geen account bij onze Communitygroep? Meld je hier dan even gratis aan.

Ben je ook te vinden op Facebook? We vinden het super leuk als je Open Coffee Haren daar ook volgt. Dat kan via:

 /OpenCoffeeHaren

 

 

 

 

 

Comments are closed.