Nieuw! Wij krijgen een virtueel assistent!

Leuk leuk! Zoals jullie weten is Open Coffee Haren een concept voor én door ondernemers. Verschillende ondernemers, de partners, zetten zichin om de bijeenkomsten en alles er omheen te organiseren. Vandaag hebben we een nieuwtje: Agnes Kruys van VA Agnes, is sinds kort aangesloten als partner.

Begin dit jaar introduceerden we Alana Wijnsma, zij heeft de afgelopen maanden geholpen met het beheren van de social media. Helaas bleek het niet zo combineerbaar met haar studie en daarom geeft ze het stokje over aan Agnes Kruys. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Agnes Kruys en ik woon in Haren, waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben moeder van 2 jongens van 4 en 2,5. Ik houd erg van wandelen in de natuur, lezen en lekker met mijn gezin erop uit gaan.

Na 13 jaar bij een middelgroot verzekeringskantoor te hebben gewerkt was het tijd om het roer om te gooien. Onlangs ben ik gestart met mijn bedrijf VA-Agnes. Ik help ondernemers die zelf te weinig tijd hebben en het moeilijk vinden om continu online zichtbaar te zijn door taken uit handen te nemen. Hierbij kun je denken aan het inplannen van social media berichten, het versturen van nieuwsbrieven, blogs plaatsen, website up-to-date houden, enz.

Ik ben erg enthousiast over Open Coffee Haren, omdat het een dynamische groep is. Er is veel interactie en er komen allerlei soorten ondernemers naartoe. Ook zie je regelmatig weer nieuwe gezichten op de bijeenkomst.Mijn eigen ervaring met Open Coffee Haren is dat het laagdrempelig is. Iedereen is erg geïnteresseerd en meelevend. Als je ergens mee worstelt is er altijd wel iemand te vinden die je verder wil helpen.

Ik vind het erg leuk om aan te haken bij Open Coffee Haren, omdat het in de lijn van mijn bedrijf ligt en ik het ook belangrijk vind dat deze mooie club ook online goed zichtbaar is. Als virtueel assistent zal ik het netwerk gaan ondersteunen bij verschillende online werkzaamheden zoals het beheer van social media, e-mail en de community.

Comments are closed.