Nieuwe huisfotograaf stelt zich voor

Na 2 jaar huisfotograaf van de Open Coffee te zijn geweest, geeft Bob de Vries – De Nieuwsgierige Fietser – het stokje over aan Janita Baron.  Janita is opgeleid als kunsthistorica en al jarenlang actief als fotograaf.

Janita: “Ik zie deze nieuwe functie met veel nieuwsgierigheid tegemoet. Door middel van eigen exposities, lezingen, projecten en cursussen combineer ik gedrevenheid en passie, waarmee ik mensen een nieuwe blik op de wereld laat zien. Interactief, verassend en de kunst van het verder kijken, karakteriseren mijn werkwijze voor volwassenen én kinderen.”

Mocht je vragen hebben of nieuwsgierig zijn geworden naar haar werk, kijk dan eens op haar Facebookpagina Blik op de Wereld en voor de kunstwereld is ze pas geleden gestart met Blik op de Kunstwereld. Kijk voor meer informatie over Janita op de partnerpagina.

Janita: “Officieel ben ik nog geen ondernemer, maar dat is wel iets wat in 2016 op het programma staat. Ik kijk dus erg uit naar de bijeenkomsten, bijzondere sprekers en het diverse gezelschap. Tot in het nieuwe jaar! En proost alvast op inspiratie, creativiteit en ondernemerschap.”

Comments are closed.