Nieuwe partner Open Coffee Haren

Vanaf maart zal Margreet Uildrik (DaaromM!) naast Désirée Boerema, het gezicht zijn voor Open Coffee Haren. Vanaf komende maand wordt er afgewisseld in organisatie en presentatie van de Open Coffee.

Margreet: “Toen ik mij ging oriënteren om voor mezelf te beginnen ben ik geattendeerd op het Open Coffee systeem. Ik ben inmiddels bij een aantal Open Coffee bijeenkomsten geweest en ik ben er erg enthousiast over. Het is een laagdrempelige manier om mensen en bedrijven te leren kennen. Ik zie en hoor werkzaamheden waar ik anders nooit mee in aanraking gekomen zou zijn. Erg interessant. Ik merk dan ook ik er zowel als persoon als bedrijf veel aan heb om naar Open Coffee Haren (OCH) te gaan.

Onlangs kreeg ik de kans om mee te helpen in de organisatie. Met mijn ‘organisatiebloed’ greep ik die kans dan ook met beide handen aan. Een leuke samenwerking met Désirée van iDeesonline. Wij maken er mooie Open Coffee bijeenkomsten van.”

Kom meer over Margreet en haar bedrijf te weten, bekijk haar profiel op onze partnerpagina.

Comments are closed.