Online netwerken in ‘kerstkloffie’

Om 2020 een beetje mooi te kunnen afsluiten, was er op donderdag 17 december een online netwerkbijeenkomst van Open Coffee Haren. Onder het genot van een (eigen) kopje koffie/ thee, met foute kersttrui aan, kerstslinger om de hals of de kerstboom op de achtergrond spraken de deelnemers met elkaar voor de ervaringen van 2020 en de ideeën voor 2021.

2020

Het was goed om elkaar weer te zien en enkele nieuwe gezichten te verwelkomen bij deze bijeenkomst. Het is geen verrassing dat het voor iedereen een bijzonder jaar is geweest in verband met corona. Een jaar met zoeken naar oplossingen, creativiteit en flexibiliteit. Voor de een was het wat makkelijker dan voor de ander maar het is goed om te horen dat de meesten, ondanks alle moeilijkheden, ook positieve ontwikkelingen zien en hebben meegemaakt.

2021

Ook fijn om te horen dat er diverse mooie plannen zijn 2021. Weten wat je wilt en hoe je dit wilt gaan doen. Zijn er onderdelen waar je zelf minder grip op hebt of dat je niet weet hoe je dit moet doen? Denk dan aan je netwerk. Ieder heeft zijn eigen vak, de een kan helpen met het denkproces, de ander met strategie en een derde met de uitvoering. En zo maak je samen mooie dingen.

Vacature Social Media Open Coffee Haren

In het kader van netwerkvragen: Is er iemand in ons netwerk of ken je iemand die onderstaande vacature Social Media voor Open Coffee Haren zou willen invullen? Jildau Sybesma van JJs Support heeft dit de afgelopen periode gedaan, waar we haar dankbaar voor zijn. Zij gaat echter haar werkzaamheden anders inrichten waardoor dit er niet meer in thuis past. We zijn daarom per 2021 op zoek naar een nieuwe partner Social Media. Voor meer informatie, klik op onderstaande link

Ideeënbus Open Coffee Haren

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze bijeenkomsten blijven aansluiten bij de wensen van de deelnemers, horen we het altijd graag als jullie ideeën hebben voor onderwerpen bij bijeenkomsten, interactieve oefening of eventuele onderdelen/ vernieuwingen van de bijeenkomsten. Heb jij dergelijke ideeën schroom dan niet en laat het ons weten door te mailen naar info@opencoffeeharen.nl.

Open Coffee Haren 2021

Op 21 januari zou de volgende bijeenkomst zijn. Omdat dit net na de lockdown is, is het maar de vraag of deze doorgang kan vinden. Vandaar dat we bij deze de beslissing genomen hebben om die niet door te laten gaan. We hopen elkaar op 18 februari weer te kunnen treffen bij een offline bijeenkomst.

Ondanks dat er diverse online mogelijkheden zijn voor netwerken, kiezen wij er bewust voor om dit minimaal te doen. De reden hiervoor is dat wij van mening zijn (en dat ook steeds horen van de deelnemers), dat juist de interactiviteit die wij zoeken bij de offline bijeenkomsten de meerwaarde is van Open Coffee Haren. Gelukkig zijn er diverse andere netwerken die wel regelmatig online zijn zoals Netwerk Noord en voor de culturele ondernemers Backstage café.

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat deelnemers van de Open Coffee Haren bijeenkomsten vinden? Kijk dan op de pagina Ervaringen en luister naar de diverse verhalen.

Comments are closed.