Ontspannen (net)werken bij Open Coffee Haren

Een ontspannen sfeer, enthousiaste deelnemers en een interessante presentatie vormden dé elementen voor de Open Coffee van oktober. Ook dit keer weer veel positieve reacties mogen ontvangen over het initiatief en over de nieuwe locatie. 

Jacques van Eijden, van Praktijk voor Somatisch Bewegen, heeft een presentatie gegeven over het belang van “Het belang van een ontspannen werkhouding”. Met behulp van enkele oefeningen (door de ruimte wandelen, elkaar een hand geven), liet hij ons bewust worden van onze non-verbale communicatie. Voor sommige misschien wat confronterend, maar vooral erg interessant.

Jacques: “Het was fijn om weer op de Open Coffee Haren bijeenkomst te zijn. Met nu ook weer een breed georiënteerde groep van ondernemers op de prachtige Mikkelhorst locatie. Mijn presentatie werd goed ontvangen. Vooral de combinatie van een ervaringsgerichte oefening met daarna theorie en uitleg, werkte volgens de deelnemers erg goed.  Er ontstond inzicht over de gezonde en constructieve houding en mijn werkwijze met Somatisch Bewegen.”

 

Enkele reacties n.a.v. de presentatie

“De verbinding die jij maakte tussen de signalen van mijn lichaam en de betekenis daarvan in mijn leven sprak mij aan. Het kan een goede ingang voor me zijn, ik heb behoefte aan een andere aanpak bij het omgaan met mijn spanningen.”

“Interessant, ik zie mogelijkheden om met deze methode te werken. Deze werkwijze maakt bij mediation de dynamiek tussen partners veel concreter en daarbij blijven interventies beter beklijven.”

 

Presentatie november
Volgende maand Tatjana Schut, logopediste/stemdocente bij Vocalis. aan het woord over “Goed gestemd jezelf verkopen”. Wil je dit niet missen? Zorg dan dat je voor 10.00 uur aanwezig bent. Zou je ook graag een presentatie willen verzorgen? Zo kunt u zich inschrijven.

 

Volgende Open Coffee Haren
We nodigen u graag uit voor de volgende Open Coffee Haren op 20 november 2014, zelfde tijdzelfde locatie. Neem ook gerust iemand mee om kennis te maken met het concept van Open Coffee Haren.

     Volg @OpenCoffeeHaren via Twitter en Twitter mee met #OCHaren
     Like de Facebookpagina van Open Coffee Haren en ontvang informatie, foto’s en reminders.
     Word lid van de LinkedIn-groep, doe mee aan het ‘Rondje voorstellen’ en bekijk wie van plan is om te komen.

 

Foto’s van de netwerkbijeenkomst:

Fotograaf: Bob de Vries

och-oktober-2014-4258 och-oktober-2014-4260 och-oktober-2014-4263 och-oktober-2014-4264 och-oktober-2014-4266 och-oktober-2014-4275 och-oktober-2014-4277 och-oktober-2014-4281 och-oktober-2014-4289 och-oktober-2014-4291 Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee HarenOpen Coffee Haren Open Coffee Haren Open Coffee Haren

Comments are closed.