Open Coffee Haren brengt butler publiciteit

Na het eerste succesverhaal hebben we een e-mail binnengekregen van Paul Huizinga, een gepassioneerd butler. Hij deed waardevolle contacten op tijdens de eerste Open Coffee Haren. Paul Huizinga, van Paul’s Butler Service, aan het woord:

“Graag wil ik mijn succes met jullie delen.  Na afloop van de 1e OCHaren had ik een interview met Marco In’t Veld van het Harener Weekblad over mijn bijzondere carrièreswitch, namelijk van bank naar butler. Dit resulteerde in een prima artikel in het Harener Weekblad. Extra bekendheid voor mijn nieuwe professie.

Naar aanleiding van dit artikel belde RTV Drenthe in de persoon van Aaldert Oosterhuis met de vraag of ik vrijdag de 21e live in de studio wilde komen, in het programma “In de Brink”. En uiteraard heb ik die gelegenheid tot gratis reclame ook weer graag aangenomen.”

Nieuwsgierig naar de uitzending van RTV Drenthe? Beluister de uitzending online (start bij minuut 45).

Heeft u ook een succes-story? We horen het graag.

 

Comments are closed.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial