Open Coffee Haren discussieert over privacy

De zesde Open Coffee Haren is alweer een feit. Dit keer nam Koen de microfoon in handen om te vertellen over de controle rondom privacy. Hij zette ons allen aan het denken en met zijn concrete tips kunnen we nu een stuk bewuster handelen. 

Koen Konings, van ZENN,  is specialist op het gebied van IT-recht en Intellectueel Eigendomsrecht. Hij nam ons mee in zijn Advocatuur 3.0 en vertelde over de geschiedenis van privacy en de risico’s van de verwerking van persoonsgegevens.

Centrale vraag van de presentatie was: moeten we wel vertrouwen op de vele wetten en regels die er zijn m.b.t. privacy of moeten we de bescherming op eigen hand nemen? Koen reikte een aantal zeer concrete handvatten aan waarmee de aanwezigen hun privacy beter kunnen waarborgen. Er volgde een levendige discussie met de aanwezigen. Binnenkort op het blog van www.zennlaw.nl meer over dit onderwerp.

Koen: “De Open Coffee Haren heb ik ervaren als een enthousiaste en toegankelijke groep. Behalve een laagdrempelige vorm van netwerken, bracht dit ook een levendige discussie teweeg naar aanleiding van mijn presentatie over informationele privacy”.

Bij afwezigheid van onze huisfotograaf heeft René, van Torro Studio, de foto’s voor deze Open Coffee Haren verzorgd. Bekijk de mooie foto’s die hij geschoten heeft onderaan deze pagina.

We nodigen u graag uit voor de volgende Open Coffee Haren op 19 september 2014, zelfde tijd, andere locatie. Neem ook gerust iemand mee om kennis te maken met het concept van Open Coffee Haren.

     Volg @OpenCoffeeHaren via Twitter en Twitter mee met #OCHaren
     Like de Facebookpagina van Open Coffee Haren en ontvang informatie, foto’s en reminders.
     Word lid van de LinkedIn-groep, doe mee aan het ‘Rondje voorstellen’ en bekijk wie van plan is om te komen.

 

Foto’s van de netwerkbijeenkomst:

Fotograaf: René de Werker

IMG_8987_1 IMG_8998_1 IMG_8991_1 IMG_8982_1 IMG_8981_1 IMG_8972_1 IMG_8970_1 IMG_8964_1 IMG_8963_1 IMG_8892_1 IMG_8903_1 IMG_8911_1 IMG_8951_1 IMG_8954_1 IMG_8959_1

Comments are closed.