Speeddaten voor ondernemers

Jaaa! Het is tijd om te daten! Zakelijk daten wel te verstaan. Ben jij een leuke ondernemende vrouw of man en heb jij een eigen bedrijf waarin jij echt doet wat jij het allerliefste doet? Dan nodigen wij jou uit voor een inspirerende date! 

Of jij nou vrijgezel bent of niet, op 21 juni ben je van harte welkom om te komen speeddaten bij Open Coffee Haren. Speeddaten voor ondernemers om elkaar zo beter te leren kennen en te ontdekken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet rollen er mooie samenwerkingen uit. Wij zijn helemaal enthousiast en hebben er veel zin in.

Speeddaten

In twee minuten tijd gaan we kort met elkaar daten. 2 minuten? Yes, lekker kort en krachtig en dus met SPEED. Hoe het gesprek verloopt, dat ontdek je samen. Misschien handig om alvast na te denken over hoe jij over wil komen op de ander en hoe jij jezelf het beste kan presenteren. Of juist niet, laat je het lekker komen wat er komt. Allemaal prima. Doe wat voor jou goed voelt.

Startende ondernemer

Ben je net gestart als ondernemer en vind je netwerken nog wat spannend. Dan is deze editie echt super geschikt voor je. Sowieso zijn onze bijeenkomsten lekker informeel, waardoor je lekker jezelf kan zijn. Het speeddaten helpt je om te oefenen met het aangaan van gesprekken met (nog) onbekende ondernemers. Doordat je een paar gesprekken hebt, kom je lekker in de flow en gaat het je steeds gemakkelijker af.

Open Coffee Haren Community groep

Laat je in de communitygroep even weten dat je komt? Hier staat het topic. Heb je nog geen account bij onze Communitygroep? Meld je hier dan even gratis aan.

Ben je ook te vinden op Facebook en/of LinkedIn? We vinden het super leuk als je Open Coffee Haren daar ook volgt. Dat kan via:

 /OpenCoffeeHaren

Comments are closed.