Sylvia ter Wal – P&O Service Noord-Nederland

Mijn naam is Sylvia ter Wal. Ik ben eigenaar/oprichter van P&O Service Noord-Nederland. Ik werk voor MKB bedrijven met personeel.

X-Factor

P&O Service Noord Nederland

Inmiddels 4 jaar geleden kwam ik tot de ontdekking dat het MKB vaak behoefte heeft aan een partner op het gebied van Personeel en Organisatie: P&O.  Dit gaat verder dan alleen wat documenten maken zoals de arbeidsovereenkomst. Veel belangrijker is dat de mensen die in het bedrijf werken de goede dingen doen en de dingen goed doen. Daarvoor is het nodig dat de P&O Partner verder gaat, de organisatie kent en de ondernemer. Omdat ik alle processen en ontwikkelfasen van de organisatie ken, maakt mij dat een waardevolle aanwinst voor de ondernemer.

Open Coffee

De Open Coffee in Haren is een bijzondere OC. Hoewel ik al een tijdje de donderdagen bezet ben met andere dingen, ben ik er altijd met veel plezier geweest en zal er ook zeker weer heen gaan. Dat komt onder andere doordat Margreet en Desiree altijd leuke nieuwe prikkels weten te geven aan de bijeenkomsten. Ik heb er al met veel enthousiaste ondernemers kennis kunnen maken.

Ik geef het stokje door aan

Het stokje geef ik graag door aan Elise Pragt, fotograaf @ Pragt Plaatjes. Maakster van leuke, mooie en professionele plaatjes. Wel leuk dat ik het stokje ook kreeg van een plaatjesmaker ?(Esther van der Linden van Was getekend)

Sylvia ter Wal
Sylvia ter Wal
Sylvia ter Wal
Sylvia ter Wal
Sylvia ter Wal

Comments are closed.