Uitnodiging 15 september Nieuwe politiek voor groene groei

Op 15 september de volgende Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Peter Bootsma Noorden DuurzaamOpen Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Peter Bootsma, van de vereniging Noorden Duurzaam,  en heeft als titel: “Nieuwe politiek voor groene groei”.

Peter: “De economie wordt in rap tempo circulair en CO2-neutraal. De politiek blijft echter hangen in een systeem uit 1848 en werkt ook lokaal te weinig mee. Dat kan veel slimmer. Ik wil laten zien welke kant het uit gaat, hoe het Noorden experimenteert (ook in Haren!), en wat duurzame ondernemers daaraan hebben.”

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Tot 15 september.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
Armeedesign
DaaromM!
iDees online

Comments are closed.