Uitnodiging 16 juni netwerkbijeenkomst

Op 16 juni is de volgende Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Open Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Hein Bloemink, van Haren de Krant, en heeft als titel: “Hoe raak je de gevoelige snaar van de redacties? Vergroot de kans op aandacht.”
hein bloemink haren de krant media-aandachtHein: “Lokale media zijn van belang, omdat de lokale consument geïnteresseerd is in nieuws uit de directe omgeving. In die zin hebben lokale media niet veel concurrentie van landelijke media. Het is voor bedrijven en organisatie wél zaak om een relatie met de lokale redacties op te bouwen. Dat vergroot de kans op gratis media-aandacht. De relatie met redacties vraagt tact. Waar ‘slaan ze op aan’? Dat is waar ik het in de presentatie over zal gaan hebben.”

 

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Tot 16 juni.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
DaaromM!
iDees online

 

Comments are closed.