Uitnodiging 17 november Duurzaam vakmanschap. Kwalitatief schilderwerk

Op 17 november ir is de volgende Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.


johan-troelstraOpen Coffee Haren presenteert

Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Johan Troelstra, van Paintwork and more en heeft als titel: “Duurzaam vakmanschap. Kwalitatief schilderwerk”.

Johan: “Vakmanschap en schilderwerk. Het is meer dan een lik verf op een kozijn. Kleur is daarbij belangrijk. Zowel voor interieur als exterieur. Vakmanschap en kleur zijn de weerspiegeling van wat jij uit wil stralen. Wat doet kleur en vakmanschap in jouw woning of werkplek.”

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter.

Tot 17 november 2016

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
Armeedesign
DaaromM!
iDees online

Comments are closed.