Uitnodiging 18 augustus De Kracht van audioreclame

Op 18 augustus de volgende Open Coffee Haren bij Hortus Botanicus. We nodigen jullie van harte uit om ook te komen. De ochtend is van 09.30 tot 11.30 uur. Kosten: € 5,00 (incl. koffie/thee). Informatie over Open Coffee Haren, de locatie en de partners kun je op deze website vinden.

Rianne de Wolff RTV Noord Open Coffee HarenOpen Coffee Haren presenteert
Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie. Deze wordt verzorgd door Rianne de Wolff, van RTV Noord,  en heeft als titel: “De kracht van audio”.

Rianne: “Wat maakt audio zo krachtig en hoe zou je dit kunnen gebruiken in een commercial of een bedrijfsfilmpje? Met behulp van diverse fragmenten en mijn ervaring bij RTV Noord geef ik tips.”

LinkedIn-groep Open Coffee Haren
Word lid van de LinkedIn-groep Open Coffee Haren. Bekijk wie er nog meer lid zijn en laat het weten als je van plan bent om naar de Open Coffee te komen. Zo kunnen we van te voren bekijken met wie we graag in contact willen komen.

Blijft op de hoogte
Reminders, nieuwsberichten en informatie ontvangen over (de activiteiten van) Open Coffee Haren? Volg ons dan via social media: like de Facebookpagina en ontvang de updates & foto’s in uw nieuwsoverzicht, volg op LinkedIn en Twitter en twitter mee met #OCHaren.

Tot 18 augustus.

Met vriendelijke groet,

Open Coffee Haren en haar partners:

Hortus Botanicus Haren
Drukkerij van G. Van Ark
Ondernemend Haren
Webfactor
Armeedesign
DaaromM!
iDees online

Comments are closed.